medrek.se

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:

Nu har vi möjlighet att erbjuda dig, som är framåt och vill lära dig mer, en tjänst som sjuksköterska till vår nybyggda intensivvårdsavdelning som består av intensivvård, intermediärvård och postoperativ vård. De nya lokalerna erbjuder en mycket bra arbetsmiljö för både patienter och personal. Du kommer att jobba i ett team som har hand om vår intermediära- och postoperativa patienter. Vi söker dig som är en erfaren sjuksköterska som vill utvecklas och har en ambition att utbilda dig till intensivvårdssjuksköterska. Vi har ett nytt koncept där du kommer utbildas till att i en början lära dig vårda lättare intermediära- och postoperativa patienter till att så småningom lära dig ta hand om intensivvårdspatienter. Du har stora möjligheter för kompetensutveckling och att delta vid verksamhetsutvecklingsaktiviteter då vi har både utvecklings- och utbildningssjuksköterskor på plats för att lära dig vården bedside. Möjligheter till tjänstebostad finns.

 

Dina personliga egenskaper:

Du ska fungera väl i team och ha god samarbetsförmåga. Du ska tycka om utmaningar, vara flexibel, tänka nytt och sprida din positiv energi. Du har lätt för att fråga när du behöver. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

 

Dina kvalifikationer:

Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet av akutsomatiken.

 

Anställnings form:

Hel- eller deltid, blandat nattjänstgöring.

Jobba på Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler.

 

Här kan du se filmen om Sofia och hennes kollegor på intensiven

 

Läs om våra medarbetare här.   

 

Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt. Läs mer här och följ oss i sociala medier.

Sjuksköterska, IMA/Postop, Södertälje sjukhus

Regioner
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb