medrek.se

logga

Sjuksköterska Infektionskliniken, Sundsvall

Regioner
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

Sjuksköterska Infektionskliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Är du legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterskestudent och på jakt efter ett spännande arbete? Är du initiativtagande och bra på att samarbeta? Då kanske arbetet som sjuksköterska på infektionskliniken är något för dig?

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Infektionskliniken är stationerad i Sundsvall och har ett länsövergripande ansvar för infektionssjukvården i hela Västernorrlands län. Varje år tar vi emot cirka 6 800 patienter.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba på vår slutenvårdsavdelning där vi utreder och behandlar infektionssjukdomar. Dit hör bland annat pneumoni, endokardit, meningit, sepsis och TBC men också en rad andra sjukdomstillstånd. Vi har ett nära samarbete med vår mottagning och genomför olika antibiotikabehandlingar, provtagningar, riskbedömningar mm. Vi är precis i startgroparna att implementera personcentrerad vård vilket innebär att patienten är i fokus och mer delaktig i sin behandling.

Vi har idag 14 vårdplatser uppdelat på två vårdlag med sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, dietist och arbetsterapeut. På avdelningen har vi endast enkelrum och isoleringssalar med sluss-system.

Det är en spännande avdelning som på ett unikt sätt kan ge dig möjlighet att bli väldigt bred i din kompetens då samtliga patientkategorier (medicin, kirurgi, ortopedi och ibland även barn) behandlas hos oss.

Vi söker sjuksköterskor för både rotationstjänstgöring (dag/kväll/natt) samt enbart nattjänstgöring.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterskestuderande i väntan på legitimation. Att du behärskar svenska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i rollen. Som person är du lugn och stabil med god självinsikt. Du har lätt för att ta egna initiativ och uppskattar samarbetet med kollegor. Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du är intresserad av att jobba på en spännande arbetsplats med ett härligt gäng är vi rätt plats för dig! Om du har frågor eller skulle vilja komma och auskultera hos oss så tveka inte att ringa. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-31

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marita Nyberg

Enhetschef

Telefon: +4660181663

E-post: marita.nyberg@rvn.se

 

Cecilia Björner Marcjan

Vårdförbundet

Telefon: +4660181350

E-post: cecilia.bjorner.marcjan@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska Infektionskliniken, Sundsvall

Region Västernorrland