medrek.se

Sjuksköterska inom Dermatologi, Njurmedicin och Reumatologi till nya sjukhusbyggnaden i Solna

Regioner
Utgår

2019-05-23

Ansök nu

Sjuksköterska inom Dermatologi, Njurmedicin och Reumatologi till nya sjukhusbyggnaden i Solna

Om oss    
Vi firar snart ett år i den nya sjukhusbyggnaden i Solna och har en ny vårdavdelning i toppskick och har utökat den högspecialiserade vården. Slutenvårdsavdelningen Reuma, Hud och Njurmedicin med huvudinriktning mot dessa specialiteter arbetar inne i den nya sjukhusbyggnaden på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vi är ensamutövare för slutenvård inom Reumatologi i hela Region Stockholm och för Dermatologi i hela Mellansverige. 
 
Inom Njurmedicin utreder och behandlar vi både akuta och nyupptäckta tillstånd. Vi arbetar tillsammans med patientföreningar för delaktighet i vården. Vårdområde Dermatologi kommer patienterna mestadels in för utredning, optimering och behandling av komplicerade sår och övriga dermatologiska tillstånd. Vaccbehandling och Pinchgraft för att nämna vanligt förekommande behandlingsmetoder. Inom vårdområde Reumatologi utreder och behandlar vi patienter med reumatiska sjukdomar. 
 
En kombination av akuta sjukdomstillstånd och utredningar med en optimerad behandling bidrar till att du som sjuksköterska får ett tvärfunktionellt lärande.   
 
Vi erbjuder  
Introduktion till dig som nyanställd individuellt anpassad efter dina behov   
Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare   
Piccline mottagning som är helt sjuksköterskeledd och möjlighet till utbildning finns  
Intern och extern utbildning inom respektive specialitet   
Karolinska Universitetssjukhuset är i framkant vad gäller behandlingar och forskning och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter såsom forskning, magisterexamen, och specialistutbildningar med mera  
Friskvårdsbidrag  
SLL:s nya arbetstidsavtal innehållandes dubbel ob-ersättning för nattarbete   
 
Vi söker   
Vi ser gärna att du är genuint intresserad av specifik omvårdnad och utvecklingsfrågor. Patientgrupperna har starka band till forskningen och intresse av förbättringsarbete är meriterande.   
 
Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska 
Meriterande: erfarenhet från arbete inom slutenvården  
 
Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess.  
 
 
Välkommen med din ansökan!  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Daniel Tiberg 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 700 00
Carina Sandqvist Olander 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 073-625 19 13

Fackliga representanter
Vårdförbundet
Rodrigo-Germán Araya de Castilla
rodrigo-german.araya-decastilla@sll.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska inom Dermatologi, Njurmedicin och Reumatologi till nya sjukhusbyggnaden i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset