medrek.se

Sjuksköterska, Internmedicinsk vårdavdelning, Södertälje sjukhus

Regioner
Utgår

2021-03-31

Ansök nu

Sjuksköterska, Internmedicinsk vårdavdelning, Södertälje sjukhus

Avdelning 8 är en av sjukhusets tre allmänmedicinska vårdavdelningar och ligger i nyrenoverade lokaler med 23 enkelrum. Avdelningen är inriktad på akut stroke och neurologiska tillstånd. Utöver det har vi ett allmänmedicinskt uppdrag och vårdar patienter med en bred variation av medicinska tillstånd. Vi söker nu dig sjuksköterska som vill börja jobba hos oss och därmed  få stöttning av erfarna kollegor och kompetenta undersköterskor. 

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:  
På avdelningen utförs alla vanligt förekommande arbetsuppgifter på medicinavdelning. Specifikt för avdelning 8 är strokeövervakning enligt NIHSS, sväljbedömningar, sättning av nasogastrisk sond och långtids-EKG. För patientens bästa arbetar vi i team, undersköterskor och sjuksköterskor.Dagtid finns även samordnare och strokesjuksköterska som stöd för dig i ditt arbete. På natten arbetar två sjuksköterskor och 1-2 undersköterskor. 

Dina personliga egenskaper:  
Vi söker dig som drivs av ett engagemang att ge god vård med patienten i centrum, du vill utvecklas i din profession och bidra till att utveckla omvårdnaden. Du bidrar till arbetsmiljön på avdelningen med din samarbetsförmåga, ödmjuka och konstruktiva förhållningssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer:  
Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift.

Anställningsform:  
Tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse.  Det s.k. 24/7-avtalet är implementerat på sjukhuset vilket bl.a. ger förkortad veckoarbetstid vid förtätad helgtjänstgöring och/eller schemalagt nattarbete. Kvarstannandebonus och dubbelt natt-OB tillämpas redan.

Om Södertälje sjukhus:  
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

Dela detta jobb

Sjuksköterska, Internmedicinsk vårdavdelning, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus