medrek.se

Sjuksköterska/Koordinator till Epilepsikirurgiteamet i Solna

Regioner
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Sjuksköterska/Koordinator till Epilepsikirurgiteamet i Solna

Är du legitimerad sjuksköterska med en administrativ ådra? Delar du vår fascination för hjärnan och lockas av att jobba i en verksamhet med bredd? Då ska du läsa vidare!

Neuro 2 är Karolinska Universitetssjukhusets högspecialiserade akutvårdsavdelning för patienter med sjukdomar i nervsystemet och har 14 vårdplatser. Vi utgör en del av Tema Neuro. Våra patienter kommer in med diagnoser så som MS, Parkinsons sjukdom, Guillain-Barrés syndrom, ALS, epilepsi och myastenia gravis. Vi samarbetar med neurokirurgen kring patienter som har liqvorcirkulationsstörningar och behandlas kirurgiskt för sin Parkinson. Vi bedriver även högspecialiserad epilepsivård och monitorerar patienter på speciella rum som en del av deras utredning. Våra patienter kommer in till oss både akut och planerat och vårdtiden på avdelningen är i genomsnitt 3-4 dygn.   

Om tjänsten   

I den här rollen har du en kombinerad funktion och delar din tid mellan uppdraget som epilepsikoordinator och att arbeta som sjuksköterska på avdelningen.  

Uppdraget som epilepsikoordinator är på 50 % och innebär att samordna den högspecialiserade epilepsikirurgiverksamheten. Verksamheten bygger på ett samarbete mellan våra enheter för bland annat neurologi, neurokirurgi, neurofysiologi, neuroradiologi och neuropsykologi. Som koordinator är du ”spindeln i nätet” som håller ihop utredningar och verkar för att skapa förutsättningar för att bedriva epilepsikirurgi med rimliga utredningstider och operationsantal. Du är även kontaktsjuksköterska för de patienter som undergår utredning.   

Resterande 50 % tjänstgör du som sjuksköterska på avdelningen, där du arbetar med omvårdnad, medicinsk behandling, övervakning, eftervårdsplanering och utvecklingsarbete.   

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med ett veckotidsarbetsmått om 38,15 timmar. Arbetstiden är förlagd till dagtid och innefattar kvällar samt tjänstgöring en helg av fem.   

Vi erbjuder   

En bra arbetsmiljö med högt i tak och hjälpsamma arbetskollegor i ett fantastiskt team, som sätter patienten först och kontinuerligt arbetar med förbättringsarbete! Sedan några veckor tillbaka är vi även på plats i helt nybyggda lokaler på Nya Karolinska, utrustade med modern teknik.  

Vi värderar kompetensutveckling högt och erbjuder bland annat en utbildning om 15 hp inom neurologisk vård i samarbete med Karolinska Institutet.  

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.   

Vi söker   

Dig som sätter patienten först, tycker om att samarbeta och som trivs som en del av ett team. För att lyckas som koordinator är det också viktigt att du arbetar strukturerat och är duktig på att planera ditt arbete. Liksom vi är du är positivt inställd till förändrings- och förbättringsarbete!   

Kvalifikationer   

- Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård  

- Tidigare erfarenhet av akutsjukvård  

- Goda kunskaper i svenska (motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala). 

Meriterande är erfarenhet av neurokirurgi, neurologi och specifikt epilepsi. Vi ser även positivt på om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande vårdlogistik i en koordinerande roll.  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Vi tillämpar löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag. 

Observera att då en del av våra patienter är minderåriga kommer utdrag ur belastnings- och misstankeregister att göras innan eventuell anställning.   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Michaela Vanek 
Omvårdnadschef
 0725-80 29 25

Benno Mahler 
Patientflödeschef
 08-517 734 91
 benno.mahler@sll.se

Fakliga representanter
Vårdförbundet : tel. 0771 - 420 420

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska/Koordinator till Epilepsikirurgiteamet i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset