medrek.se

Sjuksköterska/koordinator till Takyflödet

Regioner
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Sjuksköterska/koordinator till Takyflödet

Vi söker en ny kollega till Takyflödet på Karolinska Universitetssjukhuset. Vi arbetar i medicinska team, som koordinatorsjuksköterska samarbetar du med teamet. Du ansvarar för bokning av ablationspatienter, inskrivningar samt telefonrådgivning. Vår verksamhet bedrivs både i Huddinge samt i Solna, du kommer mestadels arbeta i Huddinge.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en sjukskötersketjänst som koordinator som är knuten till Takyflödet. Takyflödet hanterar patienter med hjärtrusningar såsom kammartakykardier, förmaksflimmer och andra förmaksarytmier. Såväl barn som vuxna. Karolinska är det största Elfys-center i Sverige. Under 2018 genomfördes totalt 1600 ingrepp mot hjärtrusningar på Karolinska NKS/HS.

Som koordinator samarbetar du tätt med teamet men har också mycket självständigt arbete.

Om tjänsten

Som kordinator får du den dagliga verksamheten att fungera tillsammans med en koordinatorskollega. 

 Vi utför mer än 1600 ingrepp/år, i tjänsten ingår att boka, planera och kalla dessa patienter, både elektiva och akuta.

Du har daglig patientkontakt via inskrivningsmottagning av våra ablationspatienter samt telefonrådgivning

Tjänsten är dagtid måndag-fredag, 40 tim/vecka

Vi söker
Vi söker dig som är

  • noggrann, organiserad och strukturerad
  • flexibel, positiv och trivs att arbeta i team.

Du tycker om att vägleda patienten genom vår verksamhet. Hos oss är det från att remiss anlänt till att ablationen är gjord.

 

Kvalifikationer 

Krav:  Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:  Arbete inom kardiologi.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  

Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska/koordinator till Takyflödet

Karolinska Universitetssjukhuset