medrek.se

Sjuksköterska kväll/natt

Regioner
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

Sjuksköterska kväll/natt

Arbetsplatsen

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. 

Vi söker nu legitimerade sjuksköterskor till hemsjukvården i Ulricehamns kommun. Vårt uppdrag är att ge god och säker vård till kommunens invånare som är inskrivna i hemsjukvården. Vårt mål är att vara en attraktiv arbetsplats där du är en viktig del i vår utveckling, vi anpassar introduktionen efter dina behov. För oss är det viktigt att arbetsmiljön är hälsosam och utgår från det behov våra kunder har. Du kommer tillsammans med härliga kollegor ansvara för hemsjukvården under jourtid. Vi erbjuder förhöjd OB-ersättning nattetid och lönetillägg för natten. 

Vill du som är legitimerad sjuksköterska, utvecklas och trivas tillsammans med oss? Vill du känna att du har energi över till en aktiv vardag efter arbetet samt ha inflytande över när du ska vara ledig? 

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i hemsjukvården. Kommunen har de senaste åren utvecklats till att ge mer avancerad vård i patientens hem. I ansvaret du får ingår sedvanliga hälso- och sjukvårdsinsatser inom kommunens hälso- och sjukvård, så som medicinska bedömningar, vård i livets slut och anhörigkontakt. I din roll ingår utbildning och handledning av omvårdnadspersonal, du kommer även att vara arbetsledare under jourtid. Vi arbetar utifrån hälsosamma scheman med fokus på att vara på plats när brukaren behöver. Arbetstiden för denna tjänst är framförallt förlagd till natt/kväll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har arbetslivserfarenhet från vården. Det är meriterande om du har utbildning mot psykiatri eller geriatrik. Om du har tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård samt om du har arbetat med ett rapporteringssystem, så som SBAR eller liknande, är även det meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten. 

Det är av stor vikt att du är trygg i din yrkesroll, är ansvarsfull och kan arbeta självständigt. För att trivas i rollen hos oss krävs också att du har god förmåga att samarbeta. Du har god empatisk förmåga, att du arbetar professionellt utifrån individens behov och är öppen och lyhörd gentemot kund och anhöriga. Du har en positiv inställning till ditt yrke och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett stimulerande arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde snarast, enligt överenskommelse.
Antal platser: 3

Andra uppgifter

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. 

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-08-26
Arbetsgivarens referensnummer: A780535

Upplysningar

Carina Martin
Tf enhetschef
0321-595132

Anna-Karin Asp
Verksamhetschef, Beställning och Kvalitet
0321 - 59 56 99

Facklig företrädare nås via kommunens växel
0321-595000

Dela detta jobb

Sjuksköterska kväll/natt

Ulricehamns kommun