medrek.se

Sjuksköterska, lär dig barnsjukvård hos oss på Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Ansök nu

Sjuksköterska, lär dig barnsjukvård hos oss på Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Vi erbjuder dig ett givande arbete inom vår fantastiska barnsjukvård i en omväxlande och lärorik arbetsmiljö. Vi har ett antal intressanta och högspecialiserade verksamheter som ger dig en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som sjuksköterska. Några av våra avdelningar är ensamutförare i landet av specialiserad barnsjukvård. Under ditt första år hos oss får du möjlighet att gå kursen ”Omvårdnad inom barnsjukvård” 15 hp, som ges i samarbete med Astrid Lindgrens Barnsjukhus och Karolinska Institutet, på betald arbetstid. 

”Jag uppskattar verkligen att jag fått gå denna kurs och ta del av all den kunskap som gjort mig säkrare i mitt arbete med de sjuka barnen”
Sjuksköterska som genomförde kursen 2019/2020

Vi erbjuder

Vi hjälper gärna dig att matcha din profil och ditt intresse mot den verksamhet inom barnsjukvården som vi tror att just du skulle trivas i. Du kommer att få möjlighet att hospitera på en avdelning som intresserar dig.

Förutom individuell introduktion och betald utbildning enligt ovan, erbjuder vi en möjlighet att göra skillnad för våra unga patienter och deras närstående. På sikt kommer du att ha ett eget ansvarsområde. Vi har vidare kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling och det finns möjlighet till egen omvårdnadsforskning. Du har också möjlighet att handleda studenter.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med något eller några års erfarenhet som sjuksköterska och är nyfiken på barnsjukvård.

Du vill jobba utifrån vår hjärtefråga - att alltid sätta barnen först.

Du möter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt reflekterar och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn. Du är beredd att omvärdera dagens planering utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund.

Varmt välkommen med din ansökan! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Sjuksköterska

Arbetsplats
Solna eller Huddinge

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Ewa Köhler tel: 070-1684068
Vårdförbundet, Rozita Zarif tel: 070-0891792

Referensnummer
170534

Dela detta jobb

Sjuksköterska, lär dig barnsjukvård hos oss på Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset