medrek.se

logga

Sjuksköterska - LSS/socialpsykiatri och bemanningsteam

Regioner
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Sjuksköterska - LSS/socialpsykiatri och bemanningsteam

Arbetsplatsen

Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har ca 250 medarbetare. 

Vi önskar nu förstärka med ytterligare två Sjuksköterskor - en tjänst med inriktning Socialpsykiatri/LSS samt en tjänst inom vårt bemanningsteam.

Vill du som är Psykiatrisjuksköterska/Distriktssköterska eller Sjuksköterska jobba tillsammans med oss i vårt härliga team? 

Anställningen är placerad på enhet Hälso- och sjukvård som utgörs av Ssk, AT, FT samt rehabassistenter. Vårt uppdrag är att ge en trygg, säker och kunskapsbaserad samt personcentrerad vård och omsorg av god kvalitet.

Samarbetet mellan olika yrkesgrupper och närheten till varandra ger oss bra möjligheter till samarbete samt att lära av varandra, vilket bidrar till en hög kvalitet i vården och omsorgen. Vår ambition är att alla individer med behov av stöd och hjälpinsatser i Karlsborg ska bemötas med respekt, gott bemötande och erbjudas självbestämmande samt få en professionell helhetsbedömning av sitt behov av stöd och hjälp genom vårt teamarbete där individen själv är en självklar och delaktig part i samarbetet.

Arbetsuppgifter

Enhet Hälso- och sjukvårds uppdrag är att utreda berörda individers behov, fatta beslut om stöd och hjälpinsatser utifrån hälso- och sjukvårdslagen samt följa upp beviljade insatser. Nära samverkan sker med kommunens övriga funktioner och med Närhälsan i ett teamarbete samt med andra berörda vårdgivare.

Kvalifikationer

Legitimerad Psykiatrisjuksköterska/Sjuksköterska/ Distriktssköterska med B-körkort.

Arbetslivserfarenhet inom området samt utbildning är meriterande. Stor vikt kommer också att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket
också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Urval och intervjuer kan komma att ske innan ansökningsdatums utgång.

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag.

Ditt välmående som medarbetare är viktigt för oss och du får möjlighet att välja mellan friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme hos oss jämte gratis onlineträning med FortGjort. 

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel. 
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     2

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Karlsborg

Län

     Västra Götalands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021-170

Kontakt

  • Gunilla Petersson, 0505-171 25

Facklig företrädare

  • Facklig organisation söks via kommunens växel, 0505-170 00

Publicerat

     2021-12-25

Sista ansökningsdag

     2022-01-31

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska - LSS/socialpsykiatri och bemanningsteam

Karlsborgs kommun