medrek.se

Sjuksköterska Lung Onkologiskt Centrum, Medicinsk Diagnostik

Regioner
Utgår

2019-04-29

Ansök nu

Sjuksköterska Lung Onkologiskt Centrum, Medicinsk Diagnostik

Vi erbjuder 
Vill du vara med och göra skillnad varje dag på jobbet? Då kanske du vill jobba med diagnostik och utredning på vårt medicinska diagnostikcenter? Vi är en del av Tema cancer och ligger under patientområde HuvudHalsLungaHud. 
 
Vi söker nu en Sjuksköterska till Huddinge. 
 
Vi fokuserar kontinuerligt på förbättringar och vidareutveckling och strävar hela tiden till att ge den bästa vården till våra patienter. Vi stimulerar till att skapa en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare och erbjuder en individuellt planerad inskolning, en kontinuerlig kompetensutveckling och teamarbete. 
 
 
Om tjänsten 
 Som sjuksköterska på Lung Onkologiskt Centrums diagnostikavdelning ansvarar du för den dagliga verksamheten. Du assisterar läkaren vid bronkoskopier och andra lungmedicinska ingrepp. Du handhar prover från undersökningar och tillsammans med teamet ansvarar du för patientens säkerhet under undersökningarna. Du planerar verksamheten och lägger upp det dagliga arbetet på enheten. Vi bistår både sjukhusets övriga kliniker men vi undersöker även patienter från andra sjukhus med bronkoskopier och övriga lungmedicinska ingrepp som pleuratappning och dräninläggning. 
 
Du ansvarar även för den medicintekniska utrustningen samt har ett övergripande miljö- och hygienansvar. 
Till vår hjälp har vi ett team med läkare, undersköterskor, kontaktsjuksköterskor och tillgång till omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vi arbetar dagtid och är lediga helger och röda dagar. Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset har du olika förmåner som bl.a. kompetensutveckling, friskvård, personalgym, ersättning för läkarvård, tillgång till Företagshälsovård. 
 
 
Vi söker  
Vi söker dig som har en förmåga att sätta patienten i centrum och har ett särskilt intresse för teknik. Du är empatisk och lyhörd för patientens behov. Du har en god förmåga att både arbeta självständigt, göra egna bedömningar och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi värdesätter även en god förmåga att arbeta i team då vi ofta samverkar med andra yrkesgrupper. 
 
 
Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet i yrket. Meriterande är erfarenheter av tidigare skopiverksamhet eller operation, men inget krav. Vi ser fram emot din ansökan. 
 
 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
  
 
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Mandana Rostampour 
Omvårdnadschef
contacticon phone +46858587769

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Carina Nuse, carina.nuse@sll.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska Lung Onkologiskt Centrum, Medicinsk Diagnostik

Karolinska Universitetssjukhuset