medrek.se

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 

Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Victoria i egen regi och har ramavtal med KFSK, Kommunförbundet Skåne.

Vård och omsorgsboendet är beläget i Limhamn med nära anslutning till natur och hav. Fina gångstråk, stora altaner och vår trädgård inbjuder till att kunna komma ut och få frisk luft. Metoden vi arbetar efter är ”Personcentrerad omvårdnad med salutogent förhållningssätt”. 

Vård- och omsorgsboendet har 60 lägenheter fördelat på 6 avdelningar. Alla är för personer med kognitiv nedsättning. Personalteamet består av verksamhetschef, gruppledare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, omvårdnadspersonal, Leva Livet-inspiratörer, aktivitetsansvarig samt ekonomibiträde.  

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om oss www.forenadecare.com

Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet (ISO 9001:2015), miljö (ISO 14001: 2015) och arbetsmiljö (OHSAS 18001:2007) med certifikat för Segevångsgården, Victoria, Liljefors torg 4 och huvudkontor.

ARBETSUPPGIFTER
Som patientansvarig sjuksköterska för 20 patienter är du ansvarig för den dagliga driften och planeringen för att erbjuda patienterna den bästa förutsättningen för god och säker vård. I din roll ansvarar du för HSL frågor som berör patienterna.
Du dokumenterar i digitala journaler, arbetar i nära samarbete med undersköterskor och informerar om förändringar i patienternas hälsotillstånd. Du kommer att ingå i ett arbetslag på 4 sjuksköterskekollegor.
• Delta i avvikelseråd

• Dokumentation HSL
• Delta i personalmöten samt team-möten
• Handleda undersköterskor efter behov
• Ansvarar för rondarbetet tillsammans med läkare
• Kontakt med närstående
• Kontakt med externa vårdgivare
Du ska ha god kännedom om lagar och förordningar som styrs av HSL.

KVALIFIKATIONER 
Svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. 
För dokumentation måste du behärska det svenska språket i tal och skrift. 

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, vågar ta ansvar och har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från ett professionellt förhållningssätt och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. 
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som social kompetens samt att du har förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.
Du har ansvar för att främja ett helhetsperspektiv, bland annat genom att följa beslut, mål, värdegrund, policys, riktlinjer, avtal och andra övergripande dokument och beslut för Förenade Care. 

ERFARENHET KRÄVS
Ja

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
80 %  måndag-fredag, möjlighet till heltid finns lite längre fram.

LÖN 
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enlig överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande. 
2020-06-15

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.  

KONTAKTPERSON 
Nadia Ekelin
Bitr. Verksamhetschef Victoria vård och omsorgsboende
Mobil: 0739-01 57 62
nadiae@forenadecare.com

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Sjuksköterska måndag-fredag söks till Victoria vård och omsorgsboende i Limhamn

Ansök nu

Dela detta jobb