medrek.se

Sjuksköterska med ansvar för omvårdnad och -utveckling till Neurologi, Neuro1 i Huddinge

Ansök nu

Sjuksköterska med ansvar för omvårdnad och -utveckling till Neurologi, Neuro1 i Huddinge

Vill du ha ett intressant och omväxlande jobb inom neurosjukvården? Då ska du söka dig till Tema Hjärta och Kärl och Neuro i Huddinge där vi bedriver högspecialiserad neurosjukvård, främst med Stroke.

Om oss

Neuro 1 ingår i Tema Hjärta, Kärl och Neuro och är Karolinska Universitetssjukhusets högspecialiserade akutvårdsavdelning för patienter med neurovasakulärasjukdomar. Neuro 1 är specialiserade på cerebrovaskulära sjukdomar såsom hjärnblödning, hjärninfarkt, TIA, ocklusioner och dissektioner. Vi har 19 vårdplatser varav 4 är tillägnade vår akutvårdsenhet NAVE. Här har vi möjlighet att övervaka patienterna med fokus på vitala parametrar såsom andning, cirkulation och medvetandegrad, så väl som neurologiskt status.

Om tjänsten

Beskrivning av tjänst
Tillsvidareanställning. 80% av arbetet består i att vara kliniskt tjänstgörande sjuksköterska på akutneurologisk enhet med de dagliga arbeten som utgör en klinisk sjukskötersketjänst. 20% utgör administrativ tid där syftet är att effektivisera vården som bedrivs på avdelningen för att bibehålla goda arbetsförhållanden och främja att patienterna får en god och säker vård. Implementeringar kommer att ske i samråd med chefer och ansvarig personal inom de olika omvårdnadsområden som bedrivs på avdelningen.

Tjänstgöringen innebär ett arbetstidsmått på 38,25 med tjänstgöring dag, kväll, helger och röda dagar samt helgtjänstgöring med två helger av fem.

I tjänsten ingår  

· Arbeta kliniskt som sjuksköterska enligt rådande rutiner på avdelningen

· Tillhandahålla och arbeta med verksamhetens avvikelser

· Kvalitetssäkra och främja en säker vård under pågående förändringsprocess

·Arbeta för hållbara arbetsförhållanden för personal samt för säker och god sjukvård till patienterna

· Arbeta med grund i sjuksköterskans sex kärnkompetenser

· Delta och samverka med andra arbetsgrupper såsom övriga verksamhetsutvecklare inom avvikelsehantering, OVA-omvårdnadsansvarig, händelseanalysledare, koordinatorer samt omvårdnadschef på enheten för att utveckla verksamheten

· Medverka till att rutiner och policy efterföljs i verksamheten i samverkan med närmaste chef

· Hålla sig uppdaterad och sprida kunskap inom verksamheten, sammanställa viss statistik avseende avvikelser på uppdrag av närmaste chef

Vi söker

Dig som vill ha större variation i ditt arbete och få möjlighet att fördjupa dig inom ett särskilt område! Självklart sätter du patienten först och har god förmåga att samarbeta. Du känner dig hemma i akutsjukvården, och kan med din erfarenhet bidra till förändrings- och förbättringsarbete både på avdelningen och inom ramen för ditt uppdrag.

Vi erbjuder
- En hälsosam arbetsplats och tycker om att ha roligt på jobbet. Arbetsmiljön har ett stort fokus och arbetsgruppen du kommer till är stabil och trygg. Vår målsättning är att erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete.

- Som sjuksköterska hos oss får du minst 3 veckors introduktion med ett utarbetat introduktionsprogram.  Vi är flexibla med introduktionslängden beroende på hur mycket erfarenhet du har.

- Kompetensutveckling enligt kompetensstegen

- Internutbildning i form av föreläsningar inom området​

Kvalifikationer

- Legitimerad sjuksköterska.

- Neurosjukvård 15 hp

- Övrig meriterande utbildning knutet till det aktuella vårduppdraget

-Tidigare erfarenhet av akutsjukvård, och då gärna neurologi

- Klinisk erfarenhet inom relevant specialitet för vårduppdraget (minst 2 år)   

-Goda kunskaper i svenska både tal och skrift

- Klinisk erfarenhet inom relevant specialitet för vårduppdraget

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev 
2. CV
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 

Urval och intervjuer sker löpande  och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi.

Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärtsjukdom och stroke. Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård i både Solna och Huddinge.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterska med ansvar för omvårdnad och -utveckling till Neurologi, Neuro1 i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset