medrek.se

Sjuksköterska med Astma/KOL-kompetens, Norrtälje Södra vårdcentral

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Sjuksköterska med Astma/KOL-kompetens, Norrtälje Södra vårdcentral

Nu söker vi dig, erfarna teamarbetare, till vårt glada gäng! Hos oss erbjuds du ett självständigt och varierat arbete med goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling.
 
Om oss
Vi bedriver vår verksamhet i Norrtälje kommun - hjärtat i Roslagen med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. Inom Tiohundra finns fem vårdcentraler av varierande storlek. Norrtälje Södra vårdcentral har nyligen flyttat och ligger nu vid Norrtälje sjukhus. Vi har drygt 8 800 listade patienter och är cirka 30 anställda.
 
Primärvården och sjukhuset ligger i samma organisation. Vårdcentralerna samverkar i kvalitets- och utvecklingsfrågor sinsemellan, gentemot sjukhuset och övriga verksamheter i Tiohundra samt har uppdrag som Akademisk vårdcentral (AVC). Syftet med AVC är att bedriva forskning, samarbeta över gränser och även bidra till attraktivitet inom primärvården. Flera spännande projekt pågår med bland annat vård online och lättakut med ett datoriserat triageringssystem.
 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns hela vårdkedjan - från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Vi söker nu en sjuksköterska med astma/KOL-kompetens. Hos oss arbetar vi nära tillsammans och tar tillvara på varandras kompetens för att möta patienternas behov och få ett helhetsperspektiv i behandlingen. Arbetet är självständigt och varierat vilket ger goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling. 
 

Ditt arbete kommer att bestå av både planerad astma/KOL-mottagning och ansvar för uppföljning och kontroller, samtidigt som du kommer att vara en del i vårt övriga sjuksköterskearbete. I arbetsuppgifterna ingår mottagningsarbete och telefonrådgivning. Hos oss finns en diabetessjuksköterska, hjärtsviktssjuksköterska och en nystartad Äldremottagning. Vi arbetar med förebyggande hälsoarbete och har livsstilssamtal, rökavvänjning och viktsamtal. Vi dokumenterar i TakeCare. 
 
För rätt person erbjuder vi möjligheten att arbeta heltid med astma/KOL-mottagning. Du är då viss del av din tid även på Bergshamra vårdcentral.
 
Om dig
Vi söker dig som är en god kommunikatör, har ett flexibelt förhållningssätt, är noggrann och vill arbeta med att hjälpa människor som är sjuka. Du är sjuksköterska med några års vana av mottagningsarbete. Därtill har du vidareutbildning inom astma/KOL. Har du erfarenhet från att arbeta på astma/KOL-mottagning så är det meriterande.
 
Vi sätter stort värde i att du är trygg i din yrkesroll, ser mervärdet i gott samarbete och bidrar till en bra arbetsmiljö. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Sjuksköterska med Astma/KOL-kompetens, Norrtälje Södra vårdcentral

TioHundra