medrek.se

logo

Sjuksköterska med bekväma arbetstider

Företag Forenede Care
Regioner
Utgår

2024-03-07

Ansök nu

Sjuksköterska med bekväma arbetstider

Vill du vara en del av framtidens äldreomsorg?

 

Vi på Forenede Care driver det mysiga äldreboendet på Rådmansgatan på Frösön. Verksamheten drivs på uppdrag av Östersunds kommun. Med endast 34 lägenheter finns det goda förutsättningar för oss att skapa livskvalitet och god omsorg för dem som bor i huset. Här arbetar du tillsammans med en sjuksköterskekollega måndag till fredag, arbetstid 7-16 med flexavtal.

Vi söker dig som med glädje och energi vill leda omvårdnadsarbetet på boendet. De som bor hos oss ska få bästa tänkbara möjlighet att leva livet utifrån sina förutsättningar. Till stöd i ditt arbete har du en erfaren ledning, en engagerad medarbetargrupp och rehabteam från Kommunen.

För att kunna arbeta hos oss ska du vara legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från äldreomsorg. Vidareutbildning inom geriatrik, palliativ vård, demensvård eller annat likvärdigt är meriterande liksom förskrivarutbildning för inkontinenshjälpmedel.

Forenede Care är ett familjeägt företag med korta beslutsvägar och nära ledarskap. Du som sjuksköterska har stort inflytande på arbetets utformning och ingår i den lokala ledningsgruppen. Tillsammans skapar vi framtidens äldreomsorg!

 

Välkommen med din ansökan.

Dela detta jobb

logo
Sjuksköterska med bekväma arbetstider

Forenede Care