medrek.se

Sjuksköterska med C-körkort till Blodbussen

Regioner
Utgår

2018-11-23

Ansök nu

Sjuksköterska med C-körkort till Blodbussen

Vi erbjuder  

Är du intresserad av att möta och bemöta friska människor som kommer till Blodbussen för att ge blod, då är detta en tjänst för dig! Vi är ett glatt gäng ombord på våra Blodbussar och vi tycker mycket om att arbeta med våra blodgivare som kommer och ger blod. 

Om tjänsten  

Blodbussarna består av två blodgivare-trailers och två stora blodbussar samt en mindre blodbuss. Blodbussarna utgår från blodbussgaraget i Årstaberg och vi besöker företag och köpcentrum i Stockholms Län. Vi tar emot cirka 40-80 blodgivare per dag.  

Arbetsuppgifterna består av:  

- Arbeta med blodgivning.  

- Ge blodgivaren ett professionellt bemötande samt en god service.  

- Genomföra hälsointervjuer på ett blodgivningsfrämjande sätt med god samtalsteknik. 

Vi söker  

Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och som tycker att det är spännande att arbeta med blodgivning. Du är öppen, serviceinriktad, flexibel, noggrann och ansvarskännande.  

Du bemöter blodgivare och kollegor med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm. Du tar egna initiativ och kan arbeta självständigt och fatta egna beslut.  

Du har mycket god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för att arbeta med människor. Arbetet kräver god social kompetens. Har du förmåga att sprida glädje omkring dig är det extra välkommet!  

Kvalifikationer 

Legitimerad sjuksköterska, vi ser gärna med några års erfarenhet som sjuksköterska.  

C-körkort med mycket god körvana och lokalkännedom i Stockholms Län.  

Mycket god stickvana, datorvana, god samarbetsförmåga, goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt.  

God fysik då det förekommer tunga fysiska moment, till exempel tunga blodboxar och förrådsvaror som skall bäras ombord på blodbussen.  

Varmt välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Suzanne Seaton 
Enhetschef
 073-620 43 48

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Emelie Nygren; Tel Exp: 08-585 80 000

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska med C-körkort till Blodbussen

Karolinska Universitetssjukhuset