medrek.se

Sjuksköterska med endoskopivana? Arbeta extra under helger våren 2019 på GI Endoskopi i Huddinge!

Regioner
Utgår

2019-01-28

Ansök nu

Sjuksköterska med endoskopivana? Arbeta extra under helger våren 2019 på GI Endoskopi i Huddinge!

Är du intresserad att få arbeta med avancerad endoskopi? Vill du arbeta tillsammans med ett professionellt team med mycket skratt och humor? Då är du varmt välkommen till oss på Funktionsområde GI Endoskopi! Vi söker erfarna sjuksköterskor som vill arbeta under helgerna tillsammans med delar av vårt befintliga team! 

 
Om tjänsten och vår verksamhet  
På endoskopin genomförs undersökningar och behandlingar i mag-tarmkanalen. Hos oss utförs högspecialiserad vård och vi har patienter som kommer från hela landet.
 
Din huvuduppgift är omvårdnadsansvar för patienten och assistera endoskopisten vid undersökningarna. Du kommer att arbeta dagtid under helger våren 2019. Tjänsten är en timanställning och du kommer själv att kunna påverka hur mycket och vilka datum du vill arbeta.  
 
Vi söker  
Då du snabbt förväntas komma in i arbetet är det viktigt att du är trygg i rollen som sjuksköterska och har tidigare erfarenhet av att assistera vid endoskopiska undersökningar och är van att dokumentera i TakeCare.  
 
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt till våra patienter, kollegor och  arbetsuppgifter. Du är ansvarstagande, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ, samt en god  organisations- och planeringsförmåga. Du har goda kommunikationsfärdigheter och är van att arbeta teambaserat och tillsammans med olika personalkategorier.  
 
Även om vi tar vårt arbete på stort allvar så har vi en svaghet för personer med humor.  
 
Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet av att assistera vid endoskopiska undersökningar. Vidare skall du kunna hantera TakeCare.  
 
Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen att höra av dig till mig, Veronica om du har frågor eller funderingar!  
 
Om Tema Cancer  
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjuk-hus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom. Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Timanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Veronica Dahlgren 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 823 55

Dela detta jobb

Sjuksköterska med endoskopivana? Arbeta extra under helger våren 2019 på GI Endoskopi i Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset