medrek.se

Sjuksköterska med intresse för högspecialiserad infektionssjukvård

Regioner
Utgår

2019-05-27

Ansök nu

Sjuksköterska med intresse för högspecialiserad infektionssjukvård

Patientområde Infektionssjukdomar fokuserar på infektionssjukdomar vid Sveriges största enhet för infektionssjukvård, med ansvar för högspecialiserad universitetssjukvård  
 
Hos oss på I64 vårdas patienter med komplicerade infektioner som Sepsis, HIV/AIDS och infektioner i centrala nervsystemet, skelett, hud och mjukdelar. Här utreds även patienter med oklara infektioner där du ingår i detektivarbetet kring patienten. Hos oss har du stora möjligheter att få en bred kunskap i akutsjukvård med inriktning infektion. Perfekt för dig som vill utvecklas i din yrkesroll och vill arbeta med högspecialiserad omvårdnad för patienter med infektionssjukdomar.  
 
I din roll som sjuksköterska samarbetar du nära med andra yrkeskategorier såsom läkare och undersköterskor. Du ansvarar för att leda, prioritera och utföra omvårdnadsarbetet. Avdelningens engagerade medarbetare arbetar teambaserat utifrån ett helhetsperspektiv. Sammanhållningen är god och vi värderar samarbetsförmåga och intresse för utveckling högt. Vi kännetecknas av en prestigelöshet och ett nära och varmt samarbete mellan olika professioner såsom läkare, undersköterskor och hälsoprofessioner.  
 
Vi erbjuder två typer av anställningsformer: vikariat på 1 år med start från juni 2019 samt tillsvidareanställning.  
 
Vi erbjuder  
Stimulerande och spännande arbetsuppgifter och stora möjligheter till kompetensutveckling.  
Intensivkurs i tre dagar för alla nyanställda med fokus på infektionssjukdomar och infektionsspecifik omvårdnad.  
Individuellt anpassad introduktion.  
Glada och kompetenta kollegor som tillsammans med dig arbetar i ett multidisciplinärt team med patienten i centrum.  
Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare.  
En kompetensmodell som sträcker sig från generell omvårdnad till magisternivå där vidareutveckling inom specialområden är naturliga delar.  
Vi har även en egen picc-line verksamhet där våra erfarna sjuksköterskor sätter centrala infarter på Infektionsklinikens patienter  
Inom Patientområdet har vi en utskrivningssjuksköterska som planerar hemskrivningar och kontakt med kommun och primärvård.  
 
Vi söker  
En kollega som vill vara med i vårt fina arbetslag. Du är intresserad av att arbeta med akutsjukvård med inriktning Infektion och att lära dig mer om högspecialiserad infektionssjukvård. Vi välkomnar både nyexaminerade sjuksköterskor och sjuksköterskor med tidigare erfarenhet.  
 
Kvalifikationer  
Krav: Legitimerad sjuksköterska  
 
Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess.  
 
Välkommen med din ansökan!  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Narges Friberg 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 072-598 14 92

Fackliga representanter
Vårdförbundet 08-585 80 350

Dela detta jobb

Sjuksköterska med intresse för högspecialiserad infektionssjukvård

Karolinska Universitetssjukhuset