medrek.se

logo

Sjuksköterska med ledningsansvar

Företag Forenede Care
Regioner
Utgår

2024-03-07

Ansök nu

Sjuksköterska med ledningsansvar

Vi på Forenede Care driver det fina nybyggda äldreboendet Tullkvarnsvägen i det naturvackra Krokom med närheten till fjäll och vacker natur. Med 60 moderna lägenheter,  luftiga, ljusa gemensamhetsutrymmen och en stor gård finns det förutsättningar för oss att skapa livskvalitet och god omsorg för de som bor i hos oss. Som sjuksköterska hos oss arbetar du tillsammans med dina sjuksköterskekollegor dagtid kl. 7-17 med tjänstgöring var tredje helg.

Vi söker dig som med glädje och energi vill leda omvårdnadsarbetet på boendet. De som bor hos oss ska få bästa tänkbara möjligheter att leva livet utifrån sina egna förutsättningar. Till stöd i ditt arbete har du en erfaren ledning, en engagerad ledningsgrupp och flera duktiga sjuksköterskor.

För att kunna arbeta hos oss ska du vara legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från äldreomsorg. Vidareutbildning inom geriatrik, palliativ vård, demensvård eller annat likvärdigt är meriterande liksom förskrivarutbildning för inkontinenshjälpmedel.

Forenede Care är ett familjeägt företag med korta beslutsvägar och ett nära ledarskap. Du som sjuksköterska har stort inflytande på arbetets utformning och ingår i den lokala ledningsgruppen. 

Tillsammans skapar vi framtidens äldreomsorg!

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Sjuksköterska med ledningsansvar

Forenede Care