medrek.se

Sjuksköterska med ledningsuppdrag till Medicinenheten

Regioner
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Sjuksköterska med ledningsuppdrag till Medicinenheten

Arbetsplatsbeskrivning

Söker du ett utmanande och utvecklande jobb?

Välkommen till oss på Medicinenheten!

Vi är en enhet med specialisering inom mag-tarm-, njur- och blodsjukdomar vilket ger dig som sjuksköterska möjlighet att utveckla en bred kompetens. Ett av enhetens mål är att jobba strukturerat med förbättringar.

Vår ambition är alltid att arbeta med kompetensutveckling. För att komma in i jobbet erbjuds du en personlig mentor samt även regelbundna träffar i en mentorsgrupp med syfte att ge möjlighet till reflektion över den egna yrkesrollen och den egna utvecklingen. Vi vill att du ska ha möjlighet att uppnå din fulla potential och känna tillit till Region Jämtland Härjedalen som arbetsgivare.

Möjlighet finns att få VUB inom medicin samt onkologi betald samt att bedriva eget utvecklingsarbete inom ramen för tjänsten. Poängkurser inom magtarmsjukdomar, blod och njurmedicin erbjuds när tillfälle ges.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som sjuksköterska med ledningsuppdrag på vårdavdelningen innebär arbete dagtid och ett nära samarbete med avdelningens enhetschefer. Ditt uppdrag innefattar att vara den som ger stöd och klinisk handledning till framför allt nya sjuksköterskor och undersköterskor samt finnas som stöd till handledare och studenter på enheten. Du kommer operativt vara den som leder och samordnar den dagliga verksamheten på avdelningen och sköter kontakten med vårdplatskoordinator kring enhetens vårdplatser. I uppdraget ingår även att driva verksamhetsnära kvalitetskontroller och kvalitetsutveckling/förbättringsarbete.

Utöver ledningsuppdraget kommer du att arbeta i den kliniska verksamheten tillsammans med dina kollegor. Tjänsten innebär rotation mot enhetens andra ledningssköterska samt arbete på avdelningen dag/kväll, inklusive helgtjänstgöring ca en helg i månaden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska, ambitiös och en engagerad lagspelare och ledare. Vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet och drivs av att jobba med handledning, utbildning och utvecklingsarbeten inom en föränderlig organisation. Du vill bidra till att skapa en bra lärandemiljö och en god arbetsmiljö på avdelningen. Det är meriterande om du har erfarenhet av handledning samt arbete på akutvårdsavdelning.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se
Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se
Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Maurits Book
Enhetschef
Telefon: 063-15 42 32
Email: maurits.book@regionjh.se
Namn: Erik Karlsson Vildemyr
Enhetschef
Telefon:
Email: erik.karlssonvildemyr@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Ulrika Sundström
Vårdförbundet
Telefon: 063-153677
Email: ulrika.sundstrom@regionjh.se
Namn: Stina Hamvall
Vårdförbundet
Telefon: 063-153408
Email: stina.hamvall@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/37/2023
Sista ansökningsdag: 2023-02-05

Dela detta jobb

Sjuksköterska med ledningsuppdrag till Medicinenheten

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård