medrek.se

Sjuksköterska med ledningsuppdrag till Ortopedavdelningen

Regioner
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Sjuksköterska med ledningsuppdrag till Ortopedavdelningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vi är ett härligt gäng med blandade åldrar som trivs att arbeta tillsammans. Vi har roligt tillsammans trots det bitvis kan vara intensivt i vårdarbetet. Vi är ett gäng med blandad erfarenhet inom ortopedi vilket gör oss till en dynamisk arbetsgrupp som utvecklas ihop. Vi är välkomnande och inkluderande mot nya kollegor med chefer som har en god insyn i verksamheten och närvarande i såväl inskolnings förloppet som i det dagliga arbetet.

Avdelningen har tre vårdlag, två akuta team som arbetar med den akuta delen och oplanerade operationer, ett geriatriskt team som arbetar mer koncentrerat med äldre/multisjuka patienter. Det sker var femte/var sjätte vecka en rotation mellan vårdlagen för att variera arbetsuppgifterna samt behålla kompetensen på alla vårdlagen. Vi har kontinuerligt ett litet flöde av elektiv verksamhet men vid har vid några, sedan tidigare ,bestämda veckor med ett högre elektivt intag. Vi har dessa veckor ett elektivt team som arbetar med våra planerade patienter.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vara Ledningssjuksköterska på en ortopedavdelning med stor bredd. Hos oss får du arbeta med härliga kollegor med ett varierat arbete. Som ledningssjuksköterska har du ett huvudansvar för avdelningens dagliga styrning och koordinering av patientflödet in och ut. Du kommer att stötta upp och handleda nya sjuksköterskor och studenter i det dagliga arbetet samt ha ett nära samarbete samarbete med avdelningens personal såväl som läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och enhetschefer.

De dagar du inte har funktionen ledningssjuksköterska kommer du att arbeta i den kliniska verksamheten med dina kollegor.

Tjänsten innebär rotationsarbete dag/kväll/natt, med helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska med minst tre års erfarenhet och som drivs av att jobba med utvecklingsarbeten inom en föränderlig organisation. Det är meriterande om du har erfarenhet från slutenvård, tidigare ledningsuppdrag och handledarutbildning.
Du brinner för utveckling och förbättringsarbete och tycker om implementeringsarbete samt ta taktpinnen framåt.
Du vill bidra till att skapa en god arbetsmiljö på avdelningen.
Du har patienten i fokus och är ansvarstagande med god förmåga till samarbete.
Då stor del av arbetet består av akutverksamhet ser vi gärna att du kan ta snabba beslut och att du kan behålla lugnet i pressade situationer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Lorena Holst
Enhetschef
Telefon: 063-153119
Email: lorena.holst@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Monika Steffens
Vårdförbundet
Telefon: 063-153000 (vxl)
Email: monika.steffens@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/653/2021
Sista ansökningsdag: 2022-01-09

Dela detta jobb

Sjuksköterska med ledningsuppdrag till Ortopedavdelningen

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård