medrek.se

Sjuksköterska med MR-kompetens till strålbehandlingen

Regioner
Utgår

2019-01-20

Ansök nu

Sjuksköterska med MR-kompetens till strålbehandlingen

Vi erbjuder  

Strålbehandling ingår som ett funktionsområde i Tema Cancer. Vi erbjuder en högspecialiserad vårdmiljö inom strålbehandling där vårt mål är att möta förväntningarna om en individanpassad strålbehandling av högsta internationella standard för alla invånare i Stockholm och Gotland.  

Vi har påbörjat vår flytt till helt nya och moderna lokaler på nya Karolinska sjukhuset, NKS. Denna flytt kommer att sträcka sig fram till våren 2019. Där kommer vi att ha en toppmodern avdelning utrustad med den senaste tekniken inom området.  

Vi erbjuder utvecklande arbete inom strålbehandling där onkologisk omvårdnad och högteknologisk vård utgör grunden för sjuksköterskans arbetsuppgifter.  

Om tjänsten  

Vi söker en MR-kunnig sjuksköterska eller röntgensjuksköterska till vår Magnetkamera för dosplanering. Som anställd på våra magnetkameror, kommer du att ta bildunderlag för dosplanering.

Vi är precis i uppstarten av ett projekt där fler diagnoser kommer att använda sig av MR-underlag för dosplanering. Tjänsten kommer således att innebära en hel del spännande utveckling av användandet av magnetkamera inom strålbehandling.  

Vi söker

Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga samt ett kreativt förhållningssätt.

Du har stort engagemang och intresse för strålbehandling och omvårdnad.

Du är intresserad av teknik, människor och har patienten i fokus.

Du är driven och tycker om att hålla i projekt och utveckling.  

Stor vikt läggs vid din förmåga att kunna arbeta i team samt att kunna se helheten både ur ett medarbetarperspektiv och ett patientperspektiv.

Kvalifikationer  

Krav: Sjuksköterska /Röntgensjuksköterska med gedigen MR-erfarenhet.

Meriterande: Specialistsjuksköterska inom onkologi med inriktning strålbehandling eller motsvarande.  

Varmt välkommen att ansöka!  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3.Yrkeslegitimation   

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.   

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Hannah Mantzios 

Chefsjuksköterska
 072-4682145

Fackliga representanter

Naghmeh Mahmoud: naghmeh.mahmoud-zadeh@sll.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska med MR-kompetens till strålbehandlingen

Karolinska Universitetssjukhuset