medrek.se

Sjuksköterska med onkologisk erfarenhet? Operationsplanerare till Accessenheten i Solna sökes!

Regioner
Utgår

2019-04-28

Ansök nu

Sjuksköterska med onkologisk erfarenhet? Operationsplanerare till Accessenheten i Solna sökes!

Nu söker vi sjuksköterska som operationsplanerare för venaccesser till Tema Cancer! Har du tidigare erfarenhet inom onkologi? Då kanske det är just dig vi söker! 
 
Om verksamheten 
Accessenheten är en dagoperationsverksamhet som tillhör Patientområde Bäckencancer, men arbetar mot hela Tema Cancer. Denna funktion har bland annat till uppgift att lägga in subcutana venportar och i förekommande fall tunnelerade cvk:er inför cytostatikabehandlingar. I uppdraget ingår en mindre ssk-mottagning där patienter får hjälp med funktionskontroller och handhavandeproblem.  
 
Om tjänsten 
I rollen som operationsplanerare kommer du att planera och koordinera venportsoperationer. Arbetsuppgifterna som ingår är exempelvis att bedöma remisser, journalgranska, boka och kalla patienter. Vidare innefattar arbetet telefonrådgivning och visst mottagningsarbete. Du kommer att följa patientens väg från beslut om venaccess till stöd och rådgivning under och efter processens gång. I ditt dagliga arbete sker dialog med PICC-lineverksamhet. 
 
Tjänsten är en rotationstjänst där du arbetar cirka 30-50 % som operationsplanerare på Accessenheten och resterande tid som sjuksköterska i annan verksamhet. Exempelvis kan du under övrig tid arbeta på vår medicinska behandlingsavdelning där vi administrerar cytostatika alternativt annan verksamhet beroende på önskemål. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag. Tillträde är enligt överenskommelse, men det är välkommet om du kan tillträda inom kort.  
 
Är du den vi söker? 
För att söka tjänsten skall du vara legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet inom onkologi. Du ska också ha kunskap i TakeCare. Det är fördelaktigt om du har erfarenhet av Orbit och TeleQ.  
 
Personliga egenskaper vi värdesätter är en god samarbets- och kommunikationsförmåga eftersom du kommer att ha breda kontaktytor med såväl patienter som andra enheter inom och utanför sjukhuset. Du är initiativtagande då detta är en relativt ny tjänst och du förväntas att vara med och påverka samt utveckla rollen. Slutligen söker vi dig som, precis som oss, alltid sätter patienten först – på så sätt kan vi tillsammans skapa den bästa vården!  
 
Jag ser fram emot att läsa din ansökan! 
 
Hälsningar Sofie, omvårdnadschef 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
   
--------------------------------------------------------------------------
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Sofie Söderlund 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 0725815864

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Anne Danielsson, anne.danielsson@sll.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska med onkologisk erfarenhet? Operationsplanerare till Accessenheten i Solna sökes!

Karolinska Universitetssjukhuset