medrek.se

Sjuksköterska med särskilt hygienansvar

Regioner
Utgår

2021-04-15

Ansök nu

Sjuksköterska med särskilt hygienansvar

Om tjänsten
I tjänsten kommer du att arbeta med vårdhygien och sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i kommunal verksamhet.

Delen som är riktad mot vårdhygien innebär ansvar för hur det systematiska arbetet med basal hygien bedrivs i verksamheten samt utbilda baspersonal och vid behov även övrig personal. Arbetet är utåtriktat, självständigt och omväxlande.

Den andra delen som sjuksköterska i omsorgen ingår uppgifter som till exempel läkemedelshantering, såromläggning, kateterbyte, till avancerad hemsjukvård och vård i livets slut. Du kommer att möta både barn, unga och äldre med hälso- och sjukvårdsbehov. Arbetet innebär ett stort eget ansvar med varierade arbetsuppgifter och det är därför viktigt att du är trygg i din yrkesroll. Du arbetar utifrån patientens behov och möjligheter.

Din profil
Vi söker dig med flerårig klinisk erfarenhet som legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av undervisning och utvecklings-eller patientsäkerhetsarbete är meriterande.

Arbetsuppgifterna förutsätter att du har B-körkort och god datavana.

Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare. 
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. 

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

Omsorgsförvaltningen och socialförvaltningen ansvarar för den kommunala hälso- och sjukvården i Kalmar kommun. En av Sveriges viktigaste samhällsfunktioner. Hos oss arbetar bland annat undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och enhetschefer inom hälso- och sjukvården samt den sociala omsorgen. 

Grundläggande för vårt viktiga och givande arbete är att varje människa är unik, varje möte är unikt och vi når framgång genom samverkan och delaktighet. Vi erbjuder dig ett arbete med varierande arbetsuppgifter. Du får möjligheter att utvecklas och bidra till samhällsnyttiga insatser.

Dela detta jobb

Sjuksköterska med särskilt hygienansvar

Kalmar kommun - Omsorgsförvaltningen och Socialförvaltningen