medrek.se

Sjuksköterska med utvecklingsintresse inom lungonkologi

Regioner
Utgår

2018-12-19

Ansök nu

Sjuksköterska med utvecklingsintresse inom lungonkologi

Är du sjuksköterska och intresserad av att arbeta på ett av Sveriges största universitetssjukhus? Just nu söker vi dig som vill arbeta med högspecialiserad vård inom lungmedicin och lungonkologi. Vi söker engagerade och utvecklingsfokuserade sjuksköterskor som vill hjälpa till att växa med oss i de nya lokalerna i Solna. Patientgruppen på avdelningen är patienter med lungfibros, KOL, pulmonell hypertension, lungcancer och lunginflammation. 

Vi erbjuder 

  • Tillsvidareanställning (dag/kväll, eventuellt natt-tjänst vid intresse) 
  • Möjlighet att arbeta i team med patienten i fokus 
  • Arbete med telemetriövervakning 
  • Inskolning i blodgasanalys och provtagning 
  • Transkutan koldioxidmätning 

Vi söker dig som 

  • Är intresserad av akutsjukvård och vill arbeta flödesinriktat med patienten i fokus 
  • Är legitimerad sjuksköterska 
  • Har några års erfarenhet inom slutenvård (är du nyexaminerad är det meriterande om du har arbetat med omvårdnad tidigare och/eller under utbildningen). 
  • Är flexibel och har god samarbetsförmåga och vill vara med i att utveckla omvårdnadsarbetet. 

Varmt välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation   

---------------------------------------------------------------------------------

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Fredrik Holmberg 

Omvårdnadschef
 072-5957198

Fackliga representanter

Vårdförbundet: Alexandra Holmgren Runbom, alexandra.holmgren-runbom@sll.se

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska med utvecklingsintresse inom lungonkologi

Karolinska Universitetssjukhuset