medrek.se

Sjuksköterska med vårdledarförordnande till PrePostOp Huddinge

Ansök nu

Sjuksköterska med vårdledarförordnande till PrePostOp Huddinge

Välkommen till oss på Pre- och postop i Huddinge! Nu söker vi vårdledare som operativt ska leda och planera verksamhetens vårdlogistik i daglig drift.

Vill du arbeta i en stimulerande miljö med variation i arbetet där ditt arbete präglas av spännande arbetsuppgifter, omväxlande tempo och kompetenta kollegor? Då ska du söka till oss!  

Klicka här för att se vår film där vi berättar lite mer om hur det är att jobba hos oss!

Vi erbjuder  

Vi är en funktionsenhet inom Perioperativ Medicin och Intensivvård och tar emot nyopererade patienter dygnet runt och utför avancerad postoperativ vård samt pre- och postoperativ optimering av patienter. Ungefär 20 % av våra patienter är barn.  

Våra patienters vårdtid varierar mellan en timme upp till ett dygn, vilket innebär att arbetet som sjuksköterska hos oss är väldigt varierande. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av övervakning, vård och behandling av smärta och postoperativa komplikationer samt tidig mobilisering. Preoperativa förberedelser, behandling och optimering inför olika typer av kirurgi förekommer också.  

Under VT 2020 kommer vi att flytta in i ett nytt operationshus, Chopin, och därmed utöka våra vårdplatser från idag 42 till 44 stycken.

Grundtjänst (specialist)sjuksköterska med vårdledarförordnande.  

Anställningen är på heltid, veckoarbetstid på 40 timmar/vecka. Deltid kan diskuteras.  

Vårdledaruppdraget innebär att operativt leda och planera verksamhetens vårdlogistik i daglig drift inom givna ramar samt enligt verksamhetens uppsatta mål att:  

  • Bedöma aktuellt personalbehov i relation till vårdtyngd  
  • Utifrån aktuell vårdtyngd fördela personalen  
  • I samråd med ansvarig läkare samordna patientflödet  
  • Verka för en patientsäker vård av god kvalitet  
  • Medverka aktivt för att processer och flöden följer verksamhetsområdets mål och visioner  

Vårdledaruppdraget omfattar både arbetsledning och kliniskt arbete.  

Vid nyanställning erbjuds du ett introduktionsprogram som anpassas efter ditt behov. En individuell kompetensutvecklingsplan tas fram tillsammans med dig för att erbjuda dig en kontinuerlig fortbildning. Som en del i vårt kompetensförsörjningsarbete ger vi dig möjlighet att hospitera på andra avdelningar inom vårt funktionsområde, dvs anestesi-/operations- eller intensivvårdsavdelningen.  

Vi söker  

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst fem års erfarenhet av akutsjukvård med kirurgisk inriktning alternativt intermediär vård. Det är mycket meriterande om du även har en specialistutbildning inom anestesi-/intensiv- eller akutsjukvård.  

Erfarenhet av och/eller utbildning inom arbetsledning är meriterande.  

Vi söker dig som har ett genuint intresse av arbetsledning och som drivs av ett starkt engagemang för verksamhetens utveckling. Du sätter patienten först och ser positivt på förändringsarbeten.  

För att bli framgångsrik i den här rollen ser vi även att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du skapar ett positivt arbetsklimat genom ditt sätt att vara med god förmåga att engagera och skapa delaktighet, en förebild i organisationen. Vi värdesätter även egenskaper som handlingskraft, lyhördhet och tydlighet. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.   

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! 

Din ansökan ska innehålla: 

- CV 

- Bevis om specialistkompetens (i förekommande fall) 

I stället för att skriva ett personligt brev ber vi dig att besvara frågeformuläret som dyker upp när du ska skicka in din ansökan.

Observera att då vi arbetar med barn beställer vi alltid ett utdrag ur misstanke- och belastningsregistret under rekryteringsprocessen. Provanställning kan komma att tillämpas.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska med vårdledarförordnande till PrePostOp Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset