medrek.se

logga

Sjuksköterska mottagning

Regioner
Utgår

2020-10-30

Ansök nu

Sjuksköterska mottagning

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

På medicinmottagningen i Sundsvall bedrivs både sjuksköterske- och läkarmottagning. Vid vår enhet finns mottagningar för diabetes, endokrinologi, gastroenterologi och reumatologi. Vid enheten finns också fotvårdsterapeuter, dietister och medicinska sekreterare.
Vi är en mottagning, men finns placerade i både Sundsvall och Härnösand.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska till vår reumatologmottagning. Som sjuksköterska på reumatologmottagningen har du ett nära samarbete med reumatologläkare och övriga yrkeskategorier. Du ansvarar för bokning till läkarmottagning, har daglig telefontid i TeleQ samt viss sköterskemottagning i form av dagvårdspatienter, information om behandling och uppföljning. Vår dagvård ligger på mottagningen och delas av gastro- endokrin och reumatologisektionerna. Hit kommer ca 1000 besök per år för bland annat infusion och provtagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av yrket. Vidareutbildning i reumatologi och/eller arbetslivserfarenhet av motsvarande verksamhet sedan tidigare ses som meriterande. För denna tjänst är goda kunskaper i det svenska språket ett krav. Engelska eller andra språkkunskaper är meriterande. Du förväntas arbeta heltid.

Du som söker är en person som själv kan strukturera och driva ditt arbete samtidigt som du har en förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du har patienten i fokus och har alltid ett gott bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-30

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sara Nyström

Enhetschef

Telefon: +4660183847

E-post: sara.nystrom@rvn.se

Eva Holm

Vårdförbundet

Telefon: 060-181745

E-post: eva.holm1@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska mottagning

Region Västernorrland