medrek.se

Arbetsplats

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Vi tror på balans mellan arbete och fritid och att ge dig flexibilitet och möjlighet att påverka din arbetssituation. Låter det som något du önskar vill vi gärna välkomna dig till oss!

Arbetsbeskrivning

Vi består av fem ortsbaserade verksamhetsområden (Alunda, Gimo, Östhammar, Österbybruk och Öregrund) samt en närvårdsenhet, en korttidsenhet och natthemsjukvård. Tillsammans arbetar vi med fokus på ett rehabiliterande och hälsofrämjande arbetssätt. Nu söker vi en sjuksköterska till Närvårdsenheten för att jobba natt och en sjuksköterska till Hemsjukvården att jobba dag och kväll.

På Närvårdsenheten får du ett stort eget ansvar för att planera, genomföra och utvärdera omvårdnads-, hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter med olika sjukdomstillstånd. Du arbetar i team med en undersköterska på natten och har också ett nära samarbete med sjuksköterskan som arbetar natt i hemsjukvården. 
Inom hemsjukvården får du stort ansvar med varierande arbetsuppgifter, allt från medicinhantering till avancerad medicinsk vård. Du är du delaktig i utformningen av arbetet och bidrar gärna med idéer som kan utveckla vår verksamhet.

För att kunna hjälpa andra behöver vi själva må bra. Därför ger vi dig stor möjlighet att påverka ditt dagliga schema och även sysselsättningsgrad om du önskar. Vi erbjuder gemenskap, ledarskap och kompetensutveckling, med en fin arbetsmiljö och bra arbetstider. Vi hoppas få välkomna dig till oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du dessutom vidareutbildning eller erfarenhet inom geriatrik eller demens ser vi det som en stor fördel. Annan erfarenhet inom vård och omsorg är också fördelaktigt. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och du har goda datakunskaper för dokumentering. Söker du till hemsjukvården ser vi att du har B-körkort eftersom många av våra kunder bor utanför tätbebyggt område.

En positiv människosyn och ett lösningsfokuserat angreppssätt är viktigt för oss. Du är empatisk och lyhörd i möten med kunder och kollegor och du har god samarbetsförmåga kombinerat med en hög grad av självständighet vilket ställer krav på planeringsförmåga, men också ger en stor flexibilitet att lägga upp din tid. 

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan.

Ansök senast
30 september 2018

Avdelning
Socialförvaltningen, Vård och omsorg

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse

Referensnummer
KS-2018-496-2

Kontaktpersoner
Lena Nilsson Sääf
Områdeschef
0173-864 81

Marie Smedman-Andersson
Enhetschef korttidsenheten, Östhammar
0173-864 51

Anette Eriksson
Enhetschef närvårdsenheten, Östhammar
0173-860 61

Facklig representant
Madelene Karlsson
Vårdförbundet
0173-860 63

Jeanette Vatanen
Vårdförbundet
0173-863 45

Sjuksköterska Närvårdsenheten och Hemsjukvården

Regioner
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb