medrek.se

Sjuksköterska natt

Ansök nu

Sjuksköterska natt

Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare där du bidrar till kommunens framtid. Hos oss får du lära barn att läsa, sprida glädje med mat, hålla våra lokaler fräscha och vårda och stötta äldre samt människor med funktionsvariation, och mycket mer!
Vi arbetar för Surahammars kommuninvånare varje dag, kom och jobba med oss!

Vård och omsorg i Surahammars kommun omfattar omsorgen av våra äldre och funktionshindrade. Att arbeta med vård och omsorg är ett utmanande och givande arbete där du får göra skillnad i människors vardag. Vi erbjuder bra anställningsvillkor i form av gemensamhet i ett kompetent arbetsteam, ett självständigt arbete, friskvård och konkurrenskraftiga löner.

Arbetsbeskrivning
Vi söker efter en sjuksköterska för arbete på natten. Att vara nattarbetande sjuksköterska hos oss innebär att du arbetar tillsammans med erfarna undersköterskor på våra tre tätorter; Surahammar, Ramnäs och Virsbo med nära avstånd till varandra. Som sjuksköterska på natten är det fokus på att patienterna har en lugn och trygg miljö med god sömn. Sjuksköterskorna ingår i ett gemensamt arbetsteam med nära samarbete med varandra. Gruppen har en bred kompetens, vilken tas tillvara i en lärande organisation. Arbetet är mycket fritt då du själv fördelar arbetet efter de behov som uppstår samt planerar in de arbetsuppgifter som är ålagda nattsjuksköterskan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Önskvärt är att du har erfarenhet från vård av äldre. Som person har du en positiv grundsyn, är ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du är strukturerad och kan kommunicera på ett tydligt sätt. I vårt arbete är förhållningssätt och bemötande viktiga grundstenar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och det är meriterande med kompetens i finska i tal och skrift.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: ca 64%
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan
Ansök senast: 2019-02-03
Referensnummer: 2019:6
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag går ut.

Kontakt
Områdeschef Eva Ståhlberg, 0220-393 67.

Facklig företrädare
Vårdförbundet 0771–420 420.

Surahammars kommun har tobaksfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Sjuksköterska natt

Surahammars kommun