medrek.se

Sjuksköterska natt inom dermatologi, njurmedicin och reumatologi till nya sjukhusbyggnaden i Solna

Regioner
Utgår

2018-11-23

Ansök nu

Sjuksköterska natt inom dermatologi, njurmedicin och reumatologi till nya sjukhusbyggnaden i Solna

Om oss   

Vi har flyttat vår verksamhet till den nya sjukhusbyggnaden i Solna och har en ny vårdavdelning i toppskick och utökat den högspecialiserade vården. Vi är ensamutövare av reumatologi och dermatologi i Stockholms län och våra medarbetare besitter unik kompetens. På avdelningen kommer behandlingar, provtagningar och utredningar ske där dina kunskaper som sjuksköterska har stort värde.  

Inom njurmedicin utreder och behandlar vi både akuta och nyupptäckta tillstånd. Vi arbetar tillsammans med patientföreningar för delaktighet i vården. Vårdområde dermatologi kommer patienterna mestadels in för utredning, optimering och behandling av komplicerade sår och övriga dermatologiska tillstånd. Vaccbehandling och Pinchgraft för att nämna vanligt förekommande behandlingsmetoder. Vi utreder även och behandlar patienter med reumatiska sjukdomar. 

En kombination av akuta sjukdomstillstånd och utredningar med en optimerad behandling bidrar till att du som sjuksköterska får ett tvärfunktionellt lärande.  

Vi erbjuder 

  • Introduktion till dig som nyanställd individuellt anpassad efter dina behov  
  • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare  
  • Piccline mottagning som är helt sjuksköterskeledd och möjlighet till utbildning finns 
  • Intern och extern utbildning inom respektive specialitet  
  • Karolinska Universitetssjukhuset är i framkant vad gäller behandlingar och forskning och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter såsom forskning, magisterexamen, och specialistutbildningar med mera 
  • Friskvårdbidrag, möjlighet till att ansöka om personalbostad  
  • SLL:s nya arbetstidsavtal innehållandes dubbel ob-ersättning för nattarbete  

Vi söker  

Krav: Legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet 

Vi ser gärna att du är genuint intresserad av specifik omvårdnad och utvecklingsfrågor. Patientgrupperna har starka band till forskningen och intresse av förbättringsarbete är meriterande.  

Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess. 

Välkommen med din ansökan! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Carina Sandqvist Olander 
Omvårdnadschef
 073-625 19 13

Daniel Tiberg 
Omvårdnadschef
 08-517 700 00

Fackliga representanter

Vårdförbundet 08-517 72 968

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska natt inom dermatologi, njurmedicin och reumatologi till nya sjukhusbyggnaden i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset