medrek.se

logga

Sjuksköterska NATT sökes till avd 94:an Hjärtkliniken, DSAB.

Regioner
Utgår

2020-12-13

Ansök nu

Sjuksköterska NATT sökes till avd 94:an Hjärtkliniken, DSAB.

Jag ser fram emot ditt CV efter att du läst vår annons. Vi på vår akuta avdelning fokuserar på utveckling, samarbete, din arbetsmiljö och våra patienter. Efter ca två år kan du bli hjärtsjuksköterska (gäller på DSAB).


Avdelning 94 är en akutvårdsavdelning med 15 platser med inriktning ischemisk hjärtsjukdom – vi utreder bröstsmärtor och behandlar hjärtinfarkt, samt verkar i nära samarbete med Hjärtklinikens andra verksamheter och avdelningar. Vår patientgrupp är vuxna i alla åldrar vilket innebär en variation i medicinsk behandling och omvårdnad. Ofta är patienterna uppegående och stabila och vårdas i snitt 2,5 dygn på avdelningen innan hemgång. Många av patienterna utreds med telemetri (hjärtövervak) och Angiografi.

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats inom en av Sveriges främsta och största hjärtkliniker. Vi arbetar aktivt med vår interna arbetsmiljö och lägger stor vikt vid personalsammanhållning och trivsel. Vi erbjuder kontinuerligt kurser till våra medarbetare där du efter 2 år kan bli hjärtsjuksköterska (internt). Vår personcentrerade vård för oss närmare patienten och i teamen tillsammans med patienten utformas vården utifrån dennes behov och önskemål.

Nattetid arbetar vi med 8-9 patienter/ team över hela planet dvs avd 94 och avd 95, som har samma patientkategori, (sjuksköterska och undersköterska 3 och 3). Vi arbetar dag/kväll i team om 5 patienter/vårdlag. Nattetid finns alltid tillgång till läkarjour och erfarna kollegor som stöd, vid frågor och vid bedömningar. Våra nattrader är för övrigt täckta. Vid önskemål och intresse får du gärna auskultera på avdelningen.

Arbetsteamet kan dagtid vid behov kompletteras med resurser som sjukgymnast, kurator, dietist och/eller vårdsamordnare. På kliniken finns också kvalitétsutvecklare och utbildningsledare.

 

Arbetsuppgifter:


Utöver sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning nattetid så granskar du EKG/hjärtövervakning och arbetar kontinuerligt med omvårdnad- och utvecklingsområden.
Du ingår i team, där samtliga medlemmars kompetens tas tillvara och tillsammans tar ni hand om era patienter.
Din fortsatta kompetensutveckling sker efter dina behov i samråd med vårdenhetschefen.

 

 

Anställningsform:


Tillsvidareanställning/vikariat. Natt.

 

Helgtjänstgöring. 32:20 tim /V

 

Kvalifikationer:


Legitimerad sjuksköterska.
Goda kunskaper i svenska språkets olika delar.

 

Jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid anställning.

 

Personliga egenskaper:


Vi söker dig som känner dig trygg i din sjuksköterskeroll och som person, vill utvecklas inom kardiologi och omvårdnad. Du har gärna något års erfarenhet av nattarbete på avdelning. Du har god samarbetsförmåga då vi alltid samarbetar i team. Du är flexibel i ditt arbetstänk, ansvarskännande och positiv i ditt synsätt samt har ett intresse för att vara delaktig i arbetet och omvårdnadsprocessen på avdelningen.

 

 

Övrig information:

 

Ansökningarna hanteras löpande.

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska NATT sökes till avd 94:an Hjärtkliniken, DSAB.

Danderyds Sjukhus AB