medrek.se

logo

Sjuksköterska natt sökes till Laholms kommun

Regioner
Utgår

2022-12-23

Ansök nu

Sjuksköterska natt sökes till Laholms kommun

Om Laholms kommun

Det är i mötet med våra invånare som värdet av vårt arbete uppstår! Som medarbetare i Laholms kommun är du med och levererar tjänster och service till våra invånare – varje dag, året om. Laholms kommun rymmer allt från omsorg, stöd och utbildning för våra invånare till infrastruktur, underhåll, kulturliv och tillväxt. Vi tror på att varje medarbetare har drivkraften och förmågan att förbättra verksamheten och en vilja att utvecklas i sitt yrke. Och vi har plats för fler!

Som medarbetare i Laholms kommun har du kollegor med många olika yrken och bakgrund, men det som förenar oss är vårt uppdrag och vår gemensamma värdegrund med ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott bemötande.

Arbetsplatsen

Inom Hälso- och sjukvården i Laholms kommun arbetar i dag ca 45 sjuksköterskor.

Laholms kommun har även Akademisk Specialist Tjänstgöringsavtal (AST) med vårdförbundet där sjuksköterskorna i verksamheten kan ansöka om att få vidareutbildningen förlagd under arbetstid.

Är du intresserad av ett omväxlande och givande arbete kan det här vara något för dig! Hos oss är det möjligt att hospitera för att du själv ska få en bild av arbetet och en känsla för hur arbetsplatsen ser ut och om det är något som lockar Dig! Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller fungeringar.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska ansvarar du för hälso- och sjukvården både i det enskilda hemmet och på våra särskilda boenden samt LSS. I ansvaret ingår omvårdnad och medicinska insatser, planerade samt akuta, till alla åldersgrupper inom verksamheten samt handledning av övrig vårdpersonal.

Nattetid är det två sjuksköterskor i tjänst.
 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom relevanta områden är meriterande.

Du är flexibel, har ett stort engagemang och vill ta eget ansvar.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.


B-körkort krävs.

Anställningsform
Tillsvidareanställning heltid med möjlighet till deltid


Tillträdesdagen

Enligt överenskommelse.

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Pernilla Rönntoft, enhetschef, 0725-717 195.

Fackliga upplysningar

Linda Wijk, vårdförbundet, 0722-304 140

Sista ansökningsdag
2022-12-23

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan i stället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister kunna uppvisas vid en anställning.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.

 

Dela detta jobb

logo
Sjuksköterska natt sökes till Laholms kommun

Laholms kommun - Socialförvaltningen