medrek.se

Sjuksköterska (natt) till barnkirurgisk slutenvårdsavdelning i Solna

Ansök nu

Sjuksköterska (natt) till barnkirurgisk slutenvårdsavdelning i Solna

Nu erbjuder vi dig som brinner för barnsjukvården och är utbildad sjuksköterska/specialistsjuksköterska möjligheten att söka till vår fantastiska barnkirurgiska avdelning på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Tror du, precis som vi, att förmågan att förmedla trygghet och att ha en helhetssyn är viktiga delar för att lyckas i rollen som sjuksköterska inom barnsjukvården? Då kan det vara dig vi söker!

Vi erbjuder

  • Individuell introduktion
  • Goda möjligheter till fortsatt kompetensutveckling
  • Tillgång till välutrustat personalgym och friskvårdsbidrag

Om oss
Barnavdelning 11 är en del av Nya Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vi vårdar barn i åldrarna 0-18 år och på vår avdelning bedrivs högspecialiserad sjukvård inom barnkirurgi, urologi samt gastromedicin. På vårdavdelningen finns i nuläget två stycken övervakningsrum där de barn som är svårast sjuka vårdas under en övergångsperiod från till exempel operation eller barnintensivvårdsavdelningen (BIVA). Vårdavdelningen har totalt 27 möjliga vårdplatser och alla barn vårdas i enkelrum.

Om tjänsten
Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska ansvarar du, tillsammans med en undersköterska, för den nära omvårdnaden av det sjuka barnet men du arbetar även tätt med barnets hela familj, vilket ger dig en viktig roll i barnets patientcentrerade vård. Du kommer arbeta i team med läkare och undersköterska, där ni tillsammans vårdar patienterna. I omvårdnadsteamet arbetar vi efter en modell som kallas ”patientnärmre vård” och bygger på att familjen är en viktig resurs och en del av teamet. 

Annonsen gäller tillsvidareanställning.

Nu söker vi fler duktiga medarbetare som vill arbeta natt hos oss! Tillträde snarast, annars enligt överenskommelse. 

Vi söker
Vi söker dig som har en stor vilja att lära och utvecklas samt trivs med att ta eget ansvar. Vi förutsätter att du har ett brinnande intresse för det sjuka barnet och dess familj. 

Du anser att god kommunikation och samarbetsförmåga med föräldrar, kollegor och andra enheter är en central del av rollen som undersköterska. Vi värdesätter också att du är engagerad i verksamheten och dess utveckling samt att du inte räds förändring.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av barnsjukvård, akutsjukvård, intermediärvård (IMA-vård) alternativt intensivvård (IVA-vård). 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  
    - Yrkeslegitimation  
    - Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska (natt) till barnkirurgisk slutenvårdsavdelning i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset