medrek.se

logga

Sjuksköterska Natt till Högspecialiserad Hjärnskaderehabilitering

Regioner
Utgår

2021-01-17

Ansök nu

Sjuksköterska Natt till Högspecialiserad Hjärnskaderehabilitering

Är du intresserad av rehabilitering och träning? Känner du ett engagemang för att hjälpa de som drabbats av en hjärnskada till en tillfredsställande tillvaro? Vill du genom omvårdnad optimera förutsättningarna för rehabilitering?

Jobbannons

Kom då till oss på Hjärnskaderehabilitring avdelning 84! Vi vårdar patienter som har drabbats av medelsvåra till mycket svåra hjärnskador där orsaken vanligtvis är stroke eller trauma. Till oss kommer även de patienter som drabbats av covid-19 och har haft ett långt sjukdomsförlopp i respirator. Åldern på våra patienter är 18 år och uppåt, medelåldern ligger på 49 år. För vår vanligaste patientgrupp är vårdtiden oftast lite längre vilket bidrar till att vi lär känna både våra patienter och deras närstående väl. Alla patienter har en individuell rehabiliteringsplan som utformats med ett personcentrerat förhållningssätt tillsammans med patient, närstående och det interprofessionella teamet. Teamet består av sjuksköterska, undersköterska, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, logoped samt psykolog.

Vi har ett planerat intag av patienter vilket möjliggör ett strukturerat arbetssätt och ger våra medarbetare möjlighet till en god arbetsmiljö. Hos oss finns det möjlighet att känna tillfredställelse med din insats när du går hem efter avslutat pass. Att du får tid för återhämtning och reflektion är självklart för oss.  

Om tjänsten

Sjuksköterskans roll i teamet är att ansvara över omvårdnadsprocessen, att omvårdnadsplanering som medicinsk övervakning och individuell rehabilitering fortgår över dygnets alla timmar. En rehabiliterande omvårdnad innebär att ge patienten de bästa möjliga förutsättningarna för att återvinna och bibehålla kontroll och självbestämmande över såväl kropp som livssituation.

Din profil

Vi ser gärna att du är en teamspelare med god samarbetsförmåga och förmåga att se möjligheter där andra ser svårigheter. För oss är det också viktigt att du har en holistist människosyn och har lätt för att se glädjen i ditt arbete. 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erferanhet inom strokesjukvård, neurologi eller neurokirurgi ser vi det som meriterande. 

Instagram

Är du nyfiken på oss, gå in på vår profil hjarnskaderehab på Instagram där vi visar vad vi arbetar med. 

Publicerad den 

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska Natt till Högspecialiserad Hjärnskaderehabilitering

Danderyds Sjukhus AB