medrek.se

Sjuksköterska Natt till Ortopedavdelning K81-83

Regioner
Utgår

2019-04-29

Ansök nu

Sjuksköterska Natt till Ortopedavdelning K81-83

Välkommen till oss på ortopedavdelningen inom trauma och akut kirurgi. 
 
Vi är en vårdavdelning som hjälper människor med skador inom rörelseapparaten, antingen på grund av en akut skada eller för en planerad operation. Som sjuksköterska arbetar du tätt tillsammans med undersköterska, fysioterapeut, läkare och arbetsterapeut för att stötta och behandla patienten under sin vistelse hos oss. 
De akuta skadorna är oftast olika typer av frakturer (till exempel ben, armar eller rygg). Vi hjälper även människor med muskelskador, senskador, luxationer och olika typer av smärttillstånd relaterad till rörelseapparaten.  
De planerade inläggningarna är oftast olika protesoperationer, vanligast i höft eller knä. Vi utför även revisionsoperationer av proteser samt tar hand om komplikationer relaterat till proteskirurgin. Vi opererar även diskbråck, spinalstenos samt skolioser. 
Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska hos oss är att arbeta mycket med smärtlindring och mobilisering hos patienterna, men också som tidigare nämnts ett nära samarbete med övriga professioner för att främja patientens delaktighet och hälsa. 
 
Vi söker nu dig, ung som gammal, erfaren som ny! 
 
Anställningsform 
Tillsvidareanställning, heltid, 38,25 t/v. 
 
Vi söker  
Vi söker en person som är positiv, öppen och nyfiken med god samarbetsförmåga.  
 
Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska  
 
Välkommen att söka! 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
------------------------------------------------------------------------------
Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 
Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Andreas Eriksson 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-58586443

Fackliga representanter
Vårdförbundet: 08-585 80350

Dela detta jobb

Sjuksköterska Natt till Ortopedavdelning K81-83

Karolinska Universitetssjukhuset