medrek.se

Sjuksköterska Natt till patientområde Gynekologi & Reproduktionsmedicin i Huddinge

Regioner
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Sjuksköterska Natt till patientområde Gynekologi & Reproduktionsmedicin i Huddinge

Vår verksamhet präglas av en god och välkomnande stämning. Hos oss möter vi våra patienter och varandra med omtanke, respekt och vi tar ansvar för våra handlingar. Verksamheten genomsyras av Karolinskas värdeord ansvar, medmänsklighet och helhetssyn och vi sätter givetvis alltid patienten först. 

Om tjänsten  

Vi söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta med gynekologi i en avancerad och högspecialiserad vårdmiljö. Det är en omväxlande tjänst där du arbetar inom gynekologisk slutenvård och akutmottagning. I verksamheten arbetar läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor och avdelningsassistenter tillsammans. Detta för att kunna erbjuda patienterna bästa möjliga vård. Endomterios-och bäckenbottencentrum är två tvärprofessionella team som ingår i vår verksamhet. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse med schemalagd arbetstid -natt. Vi har ett fast rullande schema med tjänstgöringsgrad på 74%.Vi vill att du skall trivas och må bra hos oss. Som anställd erbjuds du friskvård. Tjänsten är belägen i Huddinge, 25 minuter från Stockholms central.  

Vi söker  

Du som söker är ansvarstagande, strukturerad och har en god förmåga att prioritera och organisera ditt arbete. Vidare är du flexibel eftersom den ena dagen inte är den andra lik, och förutsättningarna för dagen kan snabbt komma att ändras. Lösningsorientering och ett nyfiket utforskande i olika situationer är egenskaper du har. Eftersom vi arbetar inom akutsjukvård behöver du tycka om att arbeta i ett högt tempo. Du har också god samarbetsförmåga då du kommer arbeta med olika professioner och ha ett nära samarbete med dina övriga kollegor.  

Känner du igen dig på beskrivningen? Välkommen att söka till oss!  

Kvalifikationer  

Legitimerad sjuksköterska. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet inom akutsjukvård och/eller om du har erfarenhet av gynekologisk/kirurgisk vård.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval och intervjuer.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Lindha Heigis Dahl 
Omvårdnadschef
 lindha.heigis-dahl@sll.se
 072-595 59 36

Fackliga representanter

Vårdförbundet: Anja Fält Sjöberg, anja.falt-sjoberg@sll.se

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska Natt till patientområde Gynekologi & Reproduktionsmedicin i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset