medrek.se

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Som Sjuksköterska hos oss så erbjuds du:

• Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största universitetssjukhus!

• Arbete efter arbetstidsmåttet 32:20. Detta innebär att heltidstjänstgöring innefattar arbete ca 3 nätter/vecka!

• Individuell inskolning. 

• Stora möjligheter till att delta i utvecklingsarbeten/projekt/forskning eller läsa kurser/master. 

• Regelbundna internutbildningar över året.  

• Möjlighet till att ansöka om personalbostad.  

• Tillgång till personalgym, subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid.

Vi söker: 

Vi söker dig, framtida kollega, som är legitimerad sjuksköterska med tidigare vårderfarenhet.

Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev. Söker du en tjänst med skyddad yrkestitel ska din ansökan dessutom innehålla legitimationsbevis och i förekommande fall bevis om specialistkompetens.    

Urval sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Ailer Parvini 
Rekryteringspartner
08- 517 782 34

Fackliga representanter

Vårdförbundet Expedition 08-517 729 68

Sjuksköterska natt till Tema Inflammation och Infektion

Regioner
Utgår

2018-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb