medrek.se

Sjuksköterska natt till våra Infektionsavdelningar i Huddinge

Regioner
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Sjuksköterska natt till våra Infektionsavdelningar i Huddinge

Patientområde Infektionssjukdomar fokuserar på infektionssjukdomar vid Sveriges största enhet för infektionssjukvård, med ansvar för högspecialiserad universitetssjukvård 
 
Nu söker vi sjuksköterskor som vill jobba natt till våra infektionsavdelningar i Huddinge! 
 
I62/I64 - Hos oss får du arbeta med patienter med svåra infektionssjukdomar. Vi vårdar patienter med komplicerade infektioner som Sepsis, tropiska infektioner och infektioner i centrala nervsystemet, skelett, hud och mjukdelar. Avdelningen har tillgång till monitoreringsutrustning för frekvent övervakning av vitalparameterar och behandling med Optiflow. På avdelningen utreds även patienter med oklara infektioner där du ingår i detektivarbetet kring patienten. I62 är också utrustad med ett isoleringsrum som är särskilt förberedd för att ta emot patienter med högriskinfektioner. Ebola och Lassafeber är diagnoser som kan vårdas på I62.       
 
I54 - Vår avdelning är en samverkansenhet med Beroendecentrum. Vi vårdar infektionspatienter både med och utan beroendeproblematik. Du kommer tillsammans med sjuksköterska och läkare från beroendecentrum samarbeta för att underlätta vårdtiden för våra infektionspatienter med beroendeproblematik. Avdelningen är unik i sitt slag och bedrivs enligt I54-modellen med rutiner och förhållningssätt framtagna för att skapa en trygg vårdmiljö. Perfekt för dig som är intresserad av kombinationen akutsjukvård och beroendevård. Samtidigt som infektionen behandlas så sker en social planering på avdelningen så att utskrivningen blir så bra som möjligt. Den stora variationen av diagnoser ger dubbel kompetens och goda utvecklingsmöjligheter.  
 
Vi erbjuder  
Stimulerande och spännande arbetsuppgifter och stora möjligheter till kompetensutveckling.   
Arbete efter arbetstidsmåttet 32:20. Detta innebär att heltidstjänstgöring innefattar arbete ca 3 nätter/vecka 
Intensivkurs i tre dagar för alla nyanställda med fokus på infektionssjukdomar och infektionsspecifik omvårdnad.    
Individuellt anpassad introduktion.   
Glada och kompetenta kollegor som tillsammans med dig arbetar i ett multidisciplinärt team med patienten i centrum.    
Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare.    
En kompetensmodell som sträcker sig från generell omvårdnad till magisternivå där vidareutveckling inom specialområden och forskningsmöjligheter är naturliga delar.   
Vi har även en egen Piccline verksamhet där våra erfarna sjuksköterskor sätter centrala infarter på Infektionsklinikens patienter  
Inom patientområde har vi en utskrivningssjuksköterska som planerar hemskrivningar och kontakt med kommun och primärvård.   
 
Vi söker 
En kollega som vill vara med i vårt fina arbetslag. Du är intresserad av att arbeta med akutsjukvård med inriktning Infektion och att lära dig mer om högspecialiserad infektionssjukvård.  
 
Kvalifikationer 
Legitimerad sjuksköterska.  
 
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan! 
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Therese Kindblom 
Omvårdnadschef
contacticon mobile 073 966 19 11

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Asbjörn Horntvedt. 08-58587063

Dela detta jobb

Sjuksköterska natt till våra Infektionsavdelningar i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset