medrek.se

Sjuksköterska NATT till vårdavdelning inom Öron, näsa och hals, Huddinge

Regioner
Utgår

2018-12-20

Ansök nu

Sjuksköterska NATT till vårdavdelning inom Öron, näsa och hals, Huddinge

Hos oss på B82/84 finns en patientmix där både barn och vuxna vårdas. Du får en unik kompetens inom området och du kan fördjupa dina kunskaper inom det som särskilt intresserar dig. Du ges möjlighet att vara med att påverka både arbetsklimatet, nya scheman och arbetsrutiner på avdelningen. Välkommen till oss i Huddinge!

Vi erbjuder  

Vårdavdelningen arbetar utifrån patientflöden: Hals och Luftvägar, Öron Hörsel och Balans vuxna/barn och Näsa och bihålesjukdomar. Som sjuksköterska har du hand om alla patientgrupper och har dessutom möjlighet att specialisera dig inom ett utvalt flöde. Inom flödet arbetar du tillsammans med läkare, undersköterskor och hälsoprofessioner. Det finns goda möjligheter att påverka och utveckla omvårdnaden och driva förbättringsprojekt i verksamheten. Kompetensutveckling och föreläsningar erbjuds löpande. Vidare strävar vi efter en trivsam arbetsplats med hälsosamma scheman – för att vi vet att med en god arbetsmiljö kan vi ge våra patienter den bästa vården!  

Vi värnar om att personalen ska kunna utvecklas inom öron-, näs- och halsspecialiteten och bedriver tillsammans med Karolinska Institutet uppdragsutbildning inom Öron, Näsa och Hals (ÖNH) på 7,5 hp som våra anställda erbjuds att delta i.  

För ÖNH-sjuksköterskor finns en specialistsjuksköterskeförening, FÖNH, som vi har nära samarbete med. FÖNH erbjuder alla medlemmar årliga temadagar och konferenstillfällen såsom ÖNH-dagarna som anordnas tillsammans med läkarnas specialistförening inom ÖNH.  

Om tjänsten  

Hos oss får du ett intressant och utvecklande arbete med både elektiv och akutsjukvård. På natten arbetar man två sjuksköterskor och vissa nätter även en undersköterska. Patientgruppen är både vuxna och elektiva barn. Arbetstiderna är natt med heltidsmått 32:20 t/v. Sysselsättningsgrad kan diskuteras. 

Vi söker  

Du som söker är en person som är positiv, öppen och nyfiken med god samarbetsförmåga. Du bör även tycka om förbättringsarbete. 

Kvalifikationer:  

Du är legitimerad sjuksköterska och gärna med tidigare erfarenhet av pre- och postoperativvård. Det är även meriterande om du arbetat inom akutsjukvård, kirurgi eller med barn.  

Vi arbetar med ett löpande urval. I samband med rekryteringsprocessen kommer du få träffa våra patientflödeschefer som presenterar patientgrupperna.  

Välkommen att söka!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt
Christina Hansson 
Omvårdnadschef
 08-585 868 26

Anne-Charlotte Brauer 
Omvårdnadschef
 08-585 895 30
 072-558 95 30

Fackliga representanter

Vårdförbundet Yvonne Leiva tfn 070-0856932

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska NATT till vårdavdelning inom Öron, näsa och hals, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset