medrek.se

logo

Sjuksköterska på timmar

Företag Forenede Care
Regioner
Utgår

2024-03-08

Ansök nu

Sjuksköterska på timmar

Vi söker sjuksköterskor till vår verksamhet Tullkvarnsvägen i Krokom

Tullkvarnsvägen är ett vård- och omsorgsboende med totalt 60 platser. 10 platser är avsedda för korttids- och växelvård. 50 platser är sedvanliga säbo-platser. s Vi har sjuksköterska dygnet runt. På dagtid finns undersköterskor, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Dina arbetsuppgifter
Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal utifrån MAS riktlinjer och enhetens rutiner. Du ansvarar för att samordna och genomföra HSL insatser.

Dina personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och personer med olika former av demenssjukdomar. Du ska ha vårdtagarnas bästa i fokus.
Ditt arbetssätt är flexibelt och som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Kvalifikationer
Svensk Legitimerad sjuksköterska med vana att dokumentera och gärna med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård.

Anställningstyp/arbetstider
Timanställning

Tillträde
Omgående

Kontaktperson för detta jobb
Verksamhetschef Lena Klaar
e-post: lenak@forenedecare.se
mobil: 079-099 82 00

Dela detta jobb

logo
Sjuksköterska på timmar

Forenede Care