medrek.se

Om dig
Om du gillar mottagningsarbete med högt och lågt tempo om vartannat så är detta platsen för dig!  Vi söker dig som har god hand med barn, är serviceinriktad, driven, lyhörd och flexibel. Arbetet kräver att du är självgående och kan fatta snabba beslut, och även att du är ödmjuk nog att be om hjälp i situationer där du inte känner dig hundraprocentigt säker. 

Din profil
Språk
KRAV
Engelska

Arbetslivserfarenhet
Sjuksköterska, grundutbildad:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
Resemedicin, vaccinologi och infektionssjukdomar är väldigt spännande och dynamiska områden som få har ingående kunskap om. Här får du jobba preventivt med friska människor. Nu söker vi fler sjuksköterskor som finner glädje i att hjälpa människor inför exempelvis deras nästa stora äventyr! Du kommer bli expert på vaccinationer av såväl stora som små, och få en ingående kunskap om allt som hör området till! Underbara kundmöten som ger glädje under arbetsdagen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat mottagningsarbete, telefonrådgivning och hälsokontroller. 

Du kommer få en gedigen introduktion och erbjudas fortbildning och spännande föreläsningar inom området. Vi ser även till att ha en fin och sammansvetsad sammanhållning vilket resulterar i många roliga events under året!

KVALIFIKATIONER
Minst två års erfarenhet som sjuksköterska med brett kompetensområde inom medicin eller infektionssjukvård. Du får gärna ha erfarenhet av vaccinationsmottagning, företagshälsovård eller tropikmedicin. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

VI ERBJUDER
- En trygg anställning genom privata försäkringar
- Individuell lönesättning
- Friskvårdsbidrag 5000 kr/år

TILLTRÄDE
-Snarast eller enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Övrigt
Anställningsvillkor
Arbetstiderna varierar veckovis enligt ett rullande schema, men kolla gärna våra öppettider på sajten för att få en uppfattning om vad det kan röra sig om!

Arbetsplats
Stockholm

Om oss
Vår verksamhet består av flera vaccinationsmottagningar i Stockholm. Dessutom bedriver vi en omfattande mobil vaccinationsverksamhet i Stockholmsområdet under vår och sommarhalvåret samt vaccinerar ute på mässor och företag.

http://www.vaccinationsgruppen.se

Kontaktpersoner
Ida Sjöberg, Sjuksköterska
08-5000 33 00

Sjuksköterska resemedicin

Ansök nu

Dela detta jobb