medrek.se

Är du intresserad att få arbeta med avancerad endoluminalkirurgi och Endoskopi? Vill du arbeta tillsammans med ett professionellt team med mycket skratt och humor? Då är du varmt välkommen till oss på Funktionsområde GI Endoskopi!   

Om tjänsten och vår verksamhet  

På endoskopin genomförs undersökningar och behandlingar i mag-tarmkanalen. Du kommer att arbeta både på endoskopienheten, samt ERCP-enheten. Vi har både akuta och planerade undersökningar. Hos oss utförs högspecialiserad vård och vi har patienter som kommer från hela landet. Din huvuduppgift är omvårdnadsansvaret för patienten och assistera endoskopisten vid undersökningarna. Du kommer att arbeta dagtid måndag-fredag.  

På K51, endoskopienheten kommer du att:  

  • Medverka i endoskopiska undersökningar, såsom gastroskopier, koloskopier, endoskopiska ultraljud med finnålspunktion, radiofrekvensablation av cellförändringar i esofagus och ESD  
  • Förbereda patienter inför undersökningar  
  • Övervaka/observera patienter som blivit sederade under undersökningen  
  • Arbeta med tidsbokning och telefonrådgivning  

På C2:42, ERCP-enheten kommer du att:

  • Medverka vid olika endoskopiska undersökningar i gallvägarna, pankreas eller duodenum
  • Ta emot patienter på vår sjuksköterskemottagning  
  • Arbeta med viss telefonrådgivning  

Du kommer att få arbeta med några av Sveriges främsta endoskopister. Forskning och utveckling är en naturlig del i vår vardag.

Vi arbetar aktivt med att förbättra rutiner kring patientsäkerhet och personcentrering. Vi tar ansvar och har ett stort inflytande på vår arbetsmiljö. Du blir en viktig teammedlem med kirurger/endoskopister, undersköterskor, anestesipersonal och sekreterare.  

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt till våra patienter, kollegor och  

arbetsuppgifter. Du sätter patienten i centrum och tycker att det är spännande att vara med och utveckla verksamheten.  

Du är ansvarstagande, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ, samt en god  

organisations- och planeringsförmåga. Du har goda kommunikationsfärdigheter och är van att arbeta teambaserat och tillsammans med olika personalkategorier.  

Även om vi tar vårt arbete på stort allvar så har vi en svaghet för personer med humor.  

Kvalifikationer  

Legitimerad sjuksköterska alternativt legitimerad röntgensjuksköterska  

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Urval och intervjuer sker löpande.

Om Tema Cancer  

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjuk-hus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom. Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institu-tet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Veronica Dahlgren 
Omvårdnadschef
 08-585 823 55

Fackliga representanter
Vårdförbundet 08-585 80 350

 

Sjuksköterska/ Röntgensjuksköterska till Funktionsområde GI Endoskopi i Huddinge!

Ansök nu

Dela detta jobb