medrek.se

Sjuksköterska sökes till Akutvårdsavdelningen (AVA) på Karolinska Universitetssjukhuset

Regioner
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till Akutvårdsavdelningen (AVA) på Karolinska Universitetssjukhuset

Till oss på AVA kommer patienter från intensivakuten som i inledningsskedet har behov av högre vårdnivå eller från andra vårdavdelningar när de har försämrats och därmed har behov av förhöjd vårdnivå. Vi har korta vårdtider och jobbar i en dynamisk miljö med patienten i fokus. Tidvis arbetar vi i högt tempo då vi kan jobba i mer akuta och stressiga situationer.  
 
Du som sjuksköterska behöver vara trygg i din roll och tycka att det är kul att jobba i en föränderlig miljö. Tycker du att det låter intressant? tveka inte att skicka in din ansökan, rekryteringen pågår löpande!  
 
Vi erbjuder  
Karolinska är ett av Europas största Universitetssjukhus och här jobbar vi med högspecialiserad och innovativ vård. Som medarbetare får du möjlighet att vara en del utav något stort. På AVA jobbar vi nära hela funktionsområdet Akut vilket möjliggör för dig som medarbetare att rotera till intensivakuten och den intermediära vårdavdelningen (IMA). På så sätt kan du vidga din kunskap och skapa förståelse för patienten och dennes resa genom akutsjukvården.  
 
Vi jobbar med att stärka omvårdnaden och jobbar därför med karriärspår. Det finns tre inriktningar att välja mellan: kliniskt, akademiskt eller ledarskap. Genom denna satsning skapar vi förutsättningar för dig som sjuksköterska att utvecklas inom din profession utan att behöva byta arbetsplats och därmed utveckla och behålla kompetens under lång tid.  
 
I övrigt erbjuds du:  
-    Kompetensutveckling genom olika föreläsningar och tvärprofessionell utbildning.  
-    Tillsvidareanställning, timanställning eller vikariat om du föredrar det.  
-    Individuell inskolning anpassad efter dina behov  
 
På Funktion Akut i Solna erbjuds du ett spännande och omväxlande arbete. Du blir anställd utifrån Vårdförbundets arbetsavtal.  
 
Om tjänsten och avdelningen  
AVA bemannas dygnet runt av Funktion Akuts egna sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Som sjuksköterska kommer du att ha hand om mellan 4-5 patienter. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutvårdsavdelning. Inom Funktion Akut arbetar vi i team där kommunikation och samarbete är högt värderat.
 
Hos oss vårdas huvudsakligen patienter med akuta internmedicinska tillstånd, så som arytmier, coronarischemi, lungemboli, intoxikation, KOL-exacerbation, elektrolytrubbning och akut njursvikt. Avdelningen har möjlighet att kontinuerligt övervaka patienterna avseende arytmier, blodtryck och saturation. Det finns även tillgång till non-invasiv ventilation. Intaget av patienter sker dygnet runt från akutmottagningen och andra vårdavdelningar.  
   
Vi söker  
Dig som är engagerad och positiv. Du ser möjligheter i eventuella hinder och kan arbeta och hantera stressiga situationer. Vi jobbar i en föränderlig miljö där arbetstempot varierar, det är därmed viktigt att du kan ställa om och anpassa dig till vad arbetssituationen kräver. Vi jobbar alltid med patienten i fokus och i arbetet ingår även den basala omvårdnaden av patienterna, därmed är det viktigt att du är lyhörd och ser de enskilda individerna som vårdas hos oss.  
 
Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom akut, anestesi, prehospital eller intensivvård. Meriterande är erfarenhet av arbete på akutsjukvårdsavdelning.  
 
När du anmäler din ansökan vill vi att den innehåller följande: CV, Personligt brev och en kopia på din Sjuksköterskelegitimation (det går bra med mobilfoto!).  
Urval och intervjuer sker löpande! Efter våra intervjuer gör vi kontroller hos IVO, Socialstyrelsen samt Belastningsregistret och ringer även dina referenter.  
 
Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Annat
Kontakt
Sara Lindberg 
Omvårdnadschef AVA, Solna
contacticon phone 0725-83 67 06
Petra Karlsson 
Omvårdnadschef AVA, Solna
contacticon mobile 0725-84 19 67

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Ann Danielsson, Exp.tel: 08-517 729 68

Dela detta jobb

Sjuksköterska sökes till Akutvårdsavdelningen (AVA) på Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset