medrek.se

Sjuksköterska sökes till Bröst-, endokrina tumörer och sarkom avdelning

Regioner
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till Bröst-, endokrina tumörer och sarkom avdelning

Om oss

Bröst, endokrina tumörer och sarkom är en Medicinsk enhet som ingår i Tema Cancer.Vår medicinska enhet är uppdelat i flera patientflöden, de två största av dessa är Bröstcentrum samt Endokrina tumörer och Sarkom. Inom patientflödena finns det öppenvård, slutenvård och medicinsk behandling. Vi utreder, opererar och behandlar bröstcancer, benigna tumörer och cancer i thyreoidea, neuroendokrina tumörer i buk (NET) samt mjukdelstumörer. Vi är stolta ensamutövare i Stockholms läns landsting när det gäller endokrinkirurgi och mjukdelssarkom.

Många cancerpatienter behöver både kirurgisk och onkologisk behandling. Därför har vi vår medicinska enhet valt att slå ihop cancerkirurgi med onkologi och på det sättet samla olika kompetenser kring patienten. Samlad kirurgisk och onkologisk vård betyder bättre kontinuitet, kortare väntetider samt förbättrad patientsäkerhet.
 

Vi erbjuder

För våra medarbetare innebär den samlade vården att man får stora variationer av diagnoser och möjlighet att skaffa sig spetskompetens inom vårt område.

På vår slutenvårds avdelning får du individuellt anpassad introduktion. Det finns möjlighet till kompetensutveckling och betald specialistutbildning utöver internutbildningarna. Vi vill att du ska trivas och må bra hos oss, även utanför arbetet. Som anställd erbjuds du friskvård, personalförmåner och rabatter kopplade till din hälsa.

Vi erbjuder utvecklande arbete inom högspecialiserade områden inom en och samma avdelning.

Aktuell tjänst avser en tillsvidareanställning med 3 skifts arbete och möjlighet att påverka arbetstiderna genom behovsbaserat önskeschema.

 

Om tjänsten

Som sjuksköterska leder du omvårdnaden runt patienten tillsammans med undersköterska, kirurg/onkolog, dietist, fysioterapeut och arbetsterapeut. Du ska kunna identifiera omvårdnadsbehov och initiera adekvata åtgärder. Arbetet är stimulerande och har stor bredd. Du kommer att möta patienter i allt från akuta situationer till till patienter i livets slutskede. Avancerade behandlingar som cytostatika och smärtlindring via epidural ingår i arbetet på avdelningen. Infektionsbehandlingar, hantering av centrala infarter, hantering av smärtpumpar och olika slags dränage är exempel på moment som förekommer i det dagliga arbetet.

Vi söker

Vi söker dig som kan bidra med kunskaper och erfarenheter i vårt dagliga arbete. Du som söker tjänsten bör vara nyfiken på att lära nya saker inom ett område som kan vara nytt för dig., empatisk och ha en god samarbetsförmåga. Du kan även organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett växlande tempo. För oss är det självklart att alla våra patienter och anhöriga möts med förståelse och respekt.

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad sjuksköterska

Meriterande: Önskvärt med specialistutbildning inom kirurgi eller onkologi. Tidigare erfarenhet från kirurgisk och onkologisk vård samt akutsjukvård är meriterande.

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Sjuksköterska sökes till Bröst-, endokrina tumörer och sarkom avdelning

Karolinska Universitetssjukhuset