medrek.se

Sjuksköterska sökes till dagtjänst inom vuxenteamet vid cystisk fibros-center

Regioner
Utgår

2019-01-31

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till dagtjänst inom vuxenteamet vid cystisk fibros-center

Stockholm cystisk fibros-center är beläget på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge, i nya fräscha lokaler på Albatross-mottagningen. Vi sköter patienter med cystisk fibros (CF) i alla åldrar, uppdelat på ett vuxen-team och ett barn-team. P.g.a. pensionsavgång söker vi nu efter en ny sjuksköterska till vårt vuxen-team.  

CF-centret är en öppenvårdsmottagning som bedriver ett tätt utvecklat team-arbete mellan sjuksköterskor, läkare, sjukgymnast/fysioterapeut, dietist, kurator, psykolog, teamsekreterare, BMA och forskningssjuksköterska. Vi har fantastiska och kompetenta medarbetare med lång erfarenhet. Vi värdesätter engagemang, teamkänsla, nytänkande, medarbetarskap och en stor dos humor. Vi har hög trivsel och många stannar länge på CF-centret.  

Vården är högspecialiserad och håller högsta internationella klass. Vi har både inomläns- och utomlänspatienter, akuta och elektiva besök. ”Shared care” bedrivs med transplantationscenter och med inremitterande vårdenheter i landet. Lungtransplanterade patienter utgör en allt större del av centrets patienter.  

Centret har en utåtriktad verksamhet (patienter/anhöriga, skola/arbete, vårdpersonal, inremitterande mm) samt ett ständigt pågående forsknings- och utvecklingsarbete. Under de senaste åren har vi fått börja förskriva nya läkemedel som påverkar grundfelet vid CF och vården är inne i en spännande ny fas.  

Om tjänsten 

Arbetet är varierande och består främst av mottagningsarbete t ex blodprovstagning, lungfunktionsmätning, polikliniska starter av intravenösa antibiotikabehandlingar (som sedan utförs av patienterna/föräldrarna själva i hemmet), bokningar, telefonrådgivning, sköterskemottagningar, akut omhändertagande, hantering av e-tjänster via 1177.se mm. Arbetet är självständigt samtidigt som det alltid finns andra team-medlemmar att diskutera med. Utvecklingsarbete prioriteras också.  

Vi söker

Vi söker dig som har en gedigen medicinsk kunskap, tycker om att arbeta i team, har ett engagemang för kroniskt sjuka patienter och en långsiktig vilja att utveckla klinisk verksamhet.

Kvalifikationer 

Legitimerad sjuksköterska. Din personlighet och arbetsintresse är viktigare än dina formella kvalifikationer vid anställningen. Vi lär upp dig i arbetet genom bra inskolning och lång handledning.

Välkommen med din ansökan! Vi kommer fortlöpande kontakta sökande fr o m 14 januari.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Isabelle de Monestrol 

öl, patientflödeschef
 073-625 18 47
 isabelle.durand-demonestrol-desquille@sll.se

Fackliga representanter

Vårdförbundet Karolinska, Ulrika Skogeland, tel: 072-597 89 24, e-post: ulrika.skogeland@sll.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska sökes till dagtjänst inom vuxenteamet vid cystisk fibros-center

Karolinska Universitetssjukhuset