medrek.se

Sjuksköterska sökes till fantastiskt gäng på hematologens dagvårdsavdelning, Solna

Regioner
Utgår

2022-07-11

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till fantastiskt gäng på hematologens dagvårdsavdelning, Solna

Tycker du som oss att Hematologi är det roligaste som finns, eller vet du inte det än, men snart vill bli varse? Vi söker nu dig som är nyfiken på hematologi och vill arbeta inom vårt team i Lymfomsektionen på vår högspecialiserade dagvårdsavdelning. Beroende på ditt intresse och tidigare erfarenhet finns möjligheten till kombinationstjänst mot mottagning eller slutenvård. Välkommen att bli en del av ett kompetent och omtänksamt team som gör skillnad för våra patienter.  

Vi erbjuder
Vi erbjuder en utvecklande och inkluderande arbetsplats med fortlöpande internutbildningar och introduktionsprogram som sträcker sig under första året hos oss. Arbetsmiljön har ett stort fokus och arbetsgruppen du kommer till är stabil och trygg.

Arbetstiden är måndag-fredag helgfria vardagar, dagtid. 

Om tjänsten
Som sjuksköterska på vår dagvårdsavdelning informerar du om behandling och biverkningar samt följer upp patientens symtom och besvär under behandlingsperioden. Du administrerar cytostatika, antikroppsbehandlingar och olika transfusioner. Patienterna som behandlas är i olika skeden av sin sjukdom, från den nyupptäckta patienten med en aggressiv cancer som snabbt måste starta behandling till den som har en mer långsamväxande sjukdom och får underhållsbehandling. För oss är kontinuitet viktigt och du följer ofta samma patienter under hela behandlingsperioden. Du jobbar självständigt med bokade patienter och gör bedömningar kring patientens tillstånd och symtom, men ingår i ett större team av sjuksköterskor, kontaktsjuksköterskor och läkare.

Vi har under de senaste tio åren mött mycket medicinska framgångar, där sjuksköterskorna i synnerhet har haft en avgörande roll i och kring omhändertagandet av detta, och bidragit till de höga överlevnadsresultaten. 

Vi söker
Vi söker dig som är en teamspelare med ett intresse för hematologi och cancervård. Personliga egenskaper vi värdesätter är att du har ett empatiskt förhållningssätt mot dina kollegor och patienter, god samarbetsförmåga och är flexibel. Vi ser gärna att du är en driven person som engagerar dig och vill vara en del av den ständiga utvecklingen av enheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet. 

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad Sjuksköterska.

Meriterande:

  • Specialistutbildad inom onkologisk vård.
  • Tidigare klinisk erfarenhet inom hematologi eller onkologi. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet, Ellen Thunström

Telefon
0812374105

Dela detta jobb

Sjuksköterska sökes till fantastiskt gäng på hematologens dagvårdsavdelning, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset