medrek.se

Sjuksköterska sökes till Funktionsområde Inflammation, avdelning K84

Regioner
Utgår

2018-12-26

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till Funktionsområde Inflammation, avdelning K84

Ny eller erfaren sjuksköterska, vill du hjälpa oss att utveckla K84, få ett utvecklande roligt arbete och trevliga och kompetenta kollegor – välkommen med din ansökan till Lung- och Allergiavdelning – K84!   

Vi erbjuder  

Lung- och Allergiklinikens vårdavdelning i Huddinge, avdelning K84, bedriver avancerad vård inom de allra flesta lungmedicinska specialiteter. På avdelning K84 vårdas patienter med KOL, astma, lungfibros, luftvägsinfektioner, pneumothorax, lungcancer.

Vi behandlar även patienter med koldioxidretention som är i akut behov av ventilatorbehandling. Vi arbetar aktivt med vårdutveckling i syftet att erbjuda våra patienter god och säker vård.  

Vi erbjuder dig som gillar nya utmaningar, vill bredda din kompetens och vill höja din lön att jobba som Tema sjuksköterska (du roterar mellan avdelningarna på Tema Infektion & Inflammation).

Det finns även möjlighet att söka till specialistsjuksköterskeutbildningen med lön. Får du möjlighet att ta del av detta erbjudande så kommer du jobba 50 % och arbeta 50%.”

För dig som i framtiden är intresserad av att specialisera dig inom anestesi, intensiv vård eller onkologi är avdelning K84 en förberedande plattform i bland annat lungfysiologi. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.  

Om tjänsten  

På avdelning K84 kommer du att arbeta i team som består av läkare, flödessjuksköterskan, AKA, farmaceuten, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, kurator, avdelningskoordinator och undersköterskor. Du kommer att ta del av undersökningar och behandlingar som är specifika för lungmedicin (till exempel bronkoskopi, pleuradränage, ventilatorbehandling).

På K84 vårdar du patienter med lungcancer i olika skeden, patienter som erhåller cytostatikabehandling samt patienter som kan vara i behov av god och fungerande palliativ vård. Tjänsten omfattar heltid men kan diskuteras. Arbetstid är schemalagt alla dagar i veckan, vi tillämpar individuell schemaläggning. Introduktionstiden är individuell.

Vi söker  

Du har ett etiskt förhållningssätt mot både patienter, patienternas närstående och dina kollegor. Du är ansvarsfull, flexibel i ditt arbete och har förmåga att hantera olika arbetstempon. Du har intresse av att arbeta och utveckla lungvården och du har viljan att lära och utveckla dig själv.

Vi söker sjuksköterskor för dagtjänstgöring

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, yrkeserfarenhet inom annan akutvårdsavdelning är meriterande men inget krav.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Lilian Tillqvist 
Chefsjuksköterska
 072-595 59 54

Fackliga representanter

Vårdförbundet: Jasmina Crnkic 08-58581865

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska sökes till Funktionsområde Inflammation, avdelning K84

Karolinska Universitetssjukhuset