medrek.se

Sjuksköterska sökes till Huddinge Neonatalmottagning

Regioner
Utgår

2019-09-18

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till Huddinge Neonatalmottagning

Vår neonatala mottagning i Huddinge är en etablerad verksamhet inom Patientområdet Sjuka nyfödda barn på Karolinska Universitetssjukhuset. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med våra neonatalavdelningar och mottagningar samt hemsjukvård på Huddinge, Danderyd och Solna.

Vi bedriver högklassig vård med barnet och familjen i centrum. Vi välkomnar nu en ny medarbetare till vårt härliga team, kanske är det just dig vi söker!

Om tjänsten
Patientgruppen är barn som fötts för tidigt eller varit sjukt under nyföddhetsperioden. Vår mottagning tar emot barn 0–5 år inkluderade i det nationella uppföljningsprogrammet för sjuka nyfödda barn, vi ansvarar även för tillväxtuppföljningar, provtagningar, vaccinationer, med mera. 

Som mottagningssköterska är du en del i teamet kring våra patienter, med specialistkunskaper kring amning, nutrition och tillväxt. Det är ett självständigt arbete som inkluderar olika kliniska arbetsuppgifter, eget ansvar för mottagningar, administration och telefonrådgivning. Mottagningssköterskan har även en viktig stödjande funktion för familjer som genomgått en komplicerad nyföddhetsperiod.

Neonatal hemsjukvård bedrivs i samverkan med den slutna neonatalvården och hemsjukvår. Det är en vårdform som erbjuds familjer där barnet har ett kvarstående behov av specialistvård, men är fysiologiskt stabilt gällande andning, cirkulation och temperatur. Vården sker i hemmet med föräldrarna som primära vårdgivare, med stöd från specialistutbildade neonatalsjuksköterskor.

Anställningsform
Vi erbjuder tillsvidareanställning heltid. Anställningen är dagtid måndag- söndag. Arbetstiden är i huvudsak förlagt måndag – fredag men viss helgtjänstgöring dagtid kan förekomma.

Vi söker
Vi söker dig som är driven, engagerad och intresserad av att vara en del i ett team. Du kommer att ha din huvudsakliga placering på mottagningen men kommer också att introduceras till hemsjukvården. Som person är du positiv, utåtriktad, tar egna initiativ och har god problemlösningsförmåga.

Kvalifikationer
Legitimerad specialistsjuksköterska/barnmorska gärna med erfarenhet av neonatalsjukvård.

Varmt välkommen att söka!

Övrig information
Under v.33 är kontaktperson för annonsen Jessica Schiött, resterande tid vänligen kontakta Birgitta Berglund vid frågor. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Birgitta Berglund 
Omvårdnadschef
08-123 567 03
birgitta.m.berglund@sll.se

Jessica Schiött 
Vårdenhetschef PO Sjuka nyfödda barn
070-1684646

Fackliga representanter
Vårdförbundet, 08-585 80350

Dela detta jobb

Sjuksköterska sökes till Huddinge Neonatalmottagning

Karolinska Universitetssjukhuset