medrek.se

Förenade Care driver sedan december 2012 vård- och omsorgsboendet Väpnaren på uppdrag av Klippans Kommun.

Väpnaren är ett vård- och omsorgsboende i centrala Klippan med 36 lägenheter i två plan. Här arbetar undersköterskor, gruppledare, fysioterapeut, arbetsterapeut, sjuksköterskor samt verksamhetschef (som är sjuksköterska med lång erfarenhet)

Vården präglas av en helhetssyn på människan och genomsyras av grundtanken att de boende har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi arbetar efter vårt motto: Omtanke-Vänlighet-Service.

En av våra tre sjuksköterskor, har efter 7 år hos oss valt att flytta tillbaka till sitt hemland och därför söker vi en ny kollega.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Prestigelöshet och humor ser vi som en stor tillgång.

Som sjuksköterska hos oss har du ett självständigt arbete, du ansvarar för hälso- och sjukvård, deltar i och leder omvårdnadsarbetet tillsammans med vår övriga kompetenta omvårdnadspersonal. Ansvaret för den specifika omvårdnaden ligger på dig och dina kollegor. Du kan självständigt bedöma och utföra medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser.

Läkare är kopplad till Väpnaren som finns på plats en gång i veckan för rondarbete, hembesök och läkemedelsgenomgångar m.m. (I covid-19-tider endast på plats akut, i övrigt rond per telefon)

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning 75 %. (30 timmar/vecka i genomsnitt) Endast vardagar och inga röda dagar. Arbetspassen ligger inom kl. 07:00-16:00 vardagar.

Tillträde 
Efter överenskommelse. Provanställning 6 månader. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Gunilla Sjunner, verksamhetschef
Telefon: 0435-76 89 15, 0733-15 01 22

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.
Ansökningarna behandlas löpande

Förenade Care Väpnaren, Torggränd 8, 264 33 Klippan

Sjuksköterska söks till Väpnaren

Regioner
Utgår

2020-10-10

Ansök nu

Dela detta jobb