medrek.se

Sjuksköterska som vill kombinera akut infektionssjukvård och beroendevård?

Regioner
Utgår

2019-10-30

Ansök nu

Sjuksköterska som vill kombinera akut infektionssjukvård och beroendevård?

Patientområde Infektionssjukdomar fokuserar på infektionssjukdomar vid Sveriges största enhet för infektionssjukvård, med ansvar för högspecialiserad universitetssjukvård

     

Vår avdelning är en samverkansenhet med Beroendecentrum. Vi vårdar infektionspatienter både med och utan beroendeproblematik. Du kommer tillsammans med sjuksköterska och läkare från beroendecentrum samarbeta för att underlätta vårdtiden för våra infektionspatienter med beroendeproblematik. Avdelningen är unik i sitt slag och bedrivs enligt I54-modellen med rutiner och förhållningssätt framtagna för att skapa en trygg vårdmiljö. Perfekt för dig som är intresserad av kombinationen akutsjukvård och beroendevård. Samtidigt som infektionen behandlas så sker en social planering på avdelningen så att utskrivningen blir så bra som möjligt. Den stora variationen av diagnoser ger dubbel kompetens och goda utvecklingsmöjligheter. 

 

Vi erbjuder 

  • Stimulerande och spännande arbetsuppgifter och stora möjligheter till kompetensutveckling.  
  • Intensivkurs i tre dagar för alla nyanställda med fokus på infektionssjukdomar och infektionsspecifik omvårdnad.   
  • Individuellt anpassad introduktion.  
  • Glada och kompetenta kollegor som tillsammans med dig arbetar i ett multidisciplinärt team med patienten i centrum.   
  • Aktivt deltagande i olika utvecklingsprojekt då vi alltid strävar efter att förbättra kvaliteten för både patienter och medarbetare.   
  • En kompetensmodell som sträcker sig från generell omvårdnad till magisternivå där vidareutveckling inom specialområden och forskningsmöjligheter är naturliga delar.  
  • Vi har även en egen picc-line verksamhet där våra erfarna sjuksköterskor sätter centrala infarter på Infektionsklinikens patienter 
  • Inom patientområdet har vi en utskrivningssjuksköterska som planerar hemskrivningar och kontakt med kommun och primärvård.  

 

Vi söker

En kollega som vill vara med i vårt fina arbetslag. Du är intresserad av att arbeta med akutsjukvård med inriktning Infektion och att lära dig mer om högspecialiserad infektionssjukvård. Vi välkomnar både nyexaminerade sjuksköterskor och sjuksköterskor med tidigare erfarenhet

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska.

 

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska som vill kombinera akut infektionssjukvård och beroendevård?

Karolinska Universitetssjukhuset