medrek.se

Sjuksköterska som vill utvecklas inom Kardiologi och personcentrerad vård? Välkommen till Hjärtintensivavdelningen!!

Regioner
Utgår

2022-05-20

Ansök nu

Sjuksköterska som vill utvecklas inom Kardiologi och personcentrerad vård? Välkommen till Hjärtintensivavdelningen!!

Är du erfaren sjuksköterska och söker ett intressant och omväxlande arbete där du kan bidra med din kunskap och erfarenhet samtidigt som du bygger på nya kompetenser inom ditt yrke? Välkommen att söka till oss på Hjärtintensivavdelningen (HIA)!

Om oss
På hjärtintensivvårdsavdelningen övervakas och behandlas patienter som har akut hjärtsjukdom. Hjärtintensiven i Huddinge bedriver en så kallad HIA klass-1 vård vilket är den högsta graden av övervakning och behandling inom Temat. Den omfattar Non Invasiv Ventilation, blodgasanalys och tolkning, temporär pacemaker-behandling, Invasiv tryckmätning via artärkateter, Central Ven Pressure mätning via CVK, handhavandet med Centrala infarter CVK, administrering av inotropa läkemedel via CVK och Perikarddrän inläggning och tappning.

På hjärtintensiven vårdas patienter med akuta hjärtbesvär såsom hjärtinfarkt, kärlkramp, hjärtsvikt, kardiogen chock, rytmrubbningar, hjärtsäcks- eller hjärtmuskelinflammation och respiratorisk insuffiens. Vi samarbetar med andra hjärtenheter samt olika laboratorie- och undersökningsenheter.

Vi erbjuder
Hos oss får du ett stimulerande, utmanande och lärorikt arbete. Vårt team är måna om att alla mår bra på jobbet och lyckas med sina uppdrag. Som nyanställd erbjuds du ett inskolningsprogram som anpassas till verksamhet, dina tidigare erfarenhet och kompetens. Vi satsar på ett närvarande ledarskap där vi ser varje individ och värdesätter dina kunskaper såväl som möjliggör till individuell kompetensutveckling.

Vår verksamhet omfattas av Vårdförbundets 24/7-avtal. Syftet med avtalet är bland annat att skapa bättre förutsättningar för hållbar schemaläggning över tid samt minska risker för medarbetarohälsa. Avtalet ger dig som arbetar kombinerad tjänst dubbel OB för dina nattpass. Dessutom får du en kvarstannandebonus för varje avslutat arbetsår vilket innebär 40 extra timmar i tidsbanken som kan tas ut i ledighet eller pengar.

Om tjänsten
Rollen som sjuksköterska hos oss innefattar, förutom sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, fortlöpande observationer, noggrann övervakning samt omvårdnad av hög kvalitet. På hjärtintensiven som kräver högre vårdnivå har du vanligtvis ansvar för två patienter.

Vid intresse finns möjlighet till rotation mellan de olika vårdytorna: HIA, hjärtvårdsavdelning och den elektiv verksamhet. Utöver detta finns även möjlighet till rotationstjänst inom våra interventionslaboratorier: kranskärlsröntgen, elektrofysiologiska laboratoriet samt pacemakeroperation.

Annonsen avser en tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll, eller treskift utefter önskemål. Helgtjänstgöring två av fem helger ingår

Vi söker
Vi söker dig som har en positiv grundinställning och vill utvecklas i din yrkesroll. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm.

Vidare ser vi gärna att du kan arbeta i högt tempo, ta snabba beslut och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga liksom att du deltar aktivt i förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus.

Vi ser det som en självklarhet att du som söker delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska.
  • Minst 1 års erfarenhet av kardiologi, akutsjukvård eller thoraxkirurgi.

Meriterande:

  • Utbildad specialistsjuksköterska med inriktning mot intensivvård eller kardiologi.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall):
- Yrkeslegitimation
- Specialistutbildning

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om rekryteringsprocessen
Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Förutom att vi är ensamutförare av Thorax- och Neurokirurgi i Region Stockholm bedriver vi även specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, kardiologi och kärlkirurgi.

Våra medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård vid våra enheter i både Solna och Huddinge.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Sjuksköterska som vill utvecklas inom Kardiologi och personcentrerad vård? Välkommen till Hjärtintensivavdelningen!!

Karolinska Universitetssjukhuset